Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιανουαρίου 2012

Με τις γνωστές απουσίες - Η αποστολή με Δόξα

Ολοκληρώθηκε η προεοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής ξανά ο Σαριέγκι.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα. Ο Νίνης προπονήθηκε ατομικά ενώ συμμετείχε και σε μέρος του προπονητικού διπλού. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Ρούντολφ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (18.1 – 19:30, ΟΑΚΑ) εξ αναβολής αγώνα με την Δόξα Δράμας, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague 2011-2012.

Εκτός της 18μελούς αποστολής στην οποία συμπεριλήφθηκε και ο Λαγός, έμειναν οι: Σαριέγκι, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Ταμπάκης και Τριανταφυλλόπουλος, καθώς και ο τιμωρημένος Σιμάο.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.