Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιανουαρίου 2012

Τα... παλιόπαιδα εξέθεσαν τον Σπάθα!

Aυτά τα παλιόπαιδα του Παναθηναϊκού χάλασαν τη μανέστρα χθες. Εδειξαν ότι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους για να τους πάρουν οι αντίπαλοι το πρωτάθλημα φέτος.Και χθες τα παλιόπαιδα εξέθεσαν αυτό το…διαμάντι της διαιτησίας, τον Σπάθα (ξέρετε, τον γιο εκείνου που έλεγε ότι «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γ….»). Τους έβαλε να παίξουν πάνω στον πάγο περιορίζοντας ουσιαστικά τις πραγματικές διαστάσεις του γηπέδου.

Εβγαλε κίτρινη κάρτα (με αποφασιστικό τρόπο, για να τον βλέπει αυτός που πρέπει) στον Λέτο (η έκτη, σκοπός είναι να του δείχνουν κάρτα και όταν δεν παίζει) και στον Σπυρόπουλο επειδή …τόλμησαν να πάνε στον πάγκο του ΠΑΣ συναδελφικά και να πουν στους αντίπαλους παίκτες ότι μπάλα δεν μπορεί να παιχτεί σε ένα σημαντικό μέρος του γηπέδου και το κυριότερο ότι κινδυνεύουν με σοβαρό τραυματισμό. Και από ό,τι έμαθα, όλα αυτά τα έλεγε ο Σπάθας στα αποδυτήρια και βγήκε να πατήσει τον αγωνιστικό χώρο και να αναβάλει το παιχνίδι. Και τελικά το παιχνίδι ο ίδιος εδωσε εντολή να αρχίσει διότι μπήκε… μία σκούπα της πλάκας για τα μάτια του κόσμου. Τι έγινε και άλλαξε απόφαση ο «τίμιος» Σπάθας μέσα σε 20 λεπτά; Ποιος τον πήρε τηλέφωνο; Οσοι λένε ότι αυτός που ήθελε να γίνει το χθεσινό ματς -με την ελπίδα να «τελειώσει» ο Παναθηναϊκός- είναι ο πρόεδρος της πρωτοπόρου -με δύο παιχνίδια περισσότερα- ομάδας στη Σούπερ Λίγκα είναι κακεντρεχείς, εμπαθείς και βλέπουν… φαντάσματα. Ντροπή! Αλλά η άτιμη η μπάλα έτσι είναι. Εκεί που είσαι «τελειωμένος» ψυχολογικά ανασταίνεσαι με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή και αναφέρομαι στον Καρνέζη. Και όταν ο Σπάθας πήγε να ξεφυσήσει με ανακούφιση, ήρθε αυτό το παλιόπαιδο ο Κλέιτον και έβαλε το γκολ με ανάποδο ψαλίδι. Μετά το παλικάρι με τα κίτρινα το…πάλεψε, έδωσε φάουλ γύρω από την περιοχή, αλλά δεν το κατάφερε. Ενα πράγμα θα πω και τελειώνω. Μπράβο στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Φερέιρα (δικαιώθηκε σε όλες τις επιλογές του) για την παλικαρίσια νίκη σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες. Την Τετάρτη το ΟΑΚΑ με τη Δόξα πρέπει να γεμίσει. Το αξίζουν.

Τάσος Νικολογιάννης-sday

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.