Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιανουαρίου 2012

Προβληματισμοί σε διοικητικά και αγωνιστικά‏

Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος για εσάς και τους δικούς σας,εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε αν και οι ενδείξεις δεν είναι καλές για την χώρα μας.Μακάρι να είναι κάθε εβδομάδα τα προβλήματα μας αν έβαλε γκολ ο Λέτο η όχι και τι θέση είναι η αγαπημένη μας ομάδα στην βαθμολογία.

Μετά από αυτή την σύντομη εισαγωγή ας πάμε στα δικά μας. Με έχει προβληματίσει όπως όλους σας πιστεύω η ιστορία με τους Άραβες αν και εκεί πρέπει να περιμένουμε και για τον Νίνη . Ας αρχίσουμε να παίρνουμε όμως τα θέματα ένα-ένα αρχίζοντας από τους υποψήφιους επενδυτές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον τελευταίο καιρό έχουνε γίνει κάποια βήματα όπως η κατάθεση της τροπολογίας στην Βουλή για τους ξένους επενδυτές(που περιλάμβανε 53 νόμους) και το ΟΚ του Δήμου για την διπλή ανάπλαση του Βοτανικού και της Λεωφόρου. Αυτά κατά την γνώμη μου έγιναν για να προετοιμαστεί το έδαφος για τους νέους επενδυτές και όχι τυχαία. Οπότε εδώ έχουμε ένα θέμα που ανοίγει με αρκετά παρακλάδια. Από ότι διαβάζω σήμερα βγαίνει μια είδηση από τα περισσότερα site ότι τα λεφτά θα κατατεθούν σε Ελληνική Τράπεζα πριν ακόμα την ψήφιση του νόμου. Αν ψάξει κάποιος τα site θα δει ότι ο Σαμπράκος από χθες έγραφε ότι τα λεφτά σύμφωνα με δικές του πληροφορίες και έγκυρες όπως υποστήριζε έχουνε κατατατεθεί στην Τράπεζα Πειραιώς συγκεκριμένα, αν αυτή η είδηση είναι αλήθεια η όχι θα το δούμε στις επόμενες μέρες που θα κλείσει αυτό το θέμα. Πάντως δεν βγήκε από τον Βλάση Τσάκα η είδηση αυτή όπως υποστηρίζουν κάποια μέσα. Αν θέλετε μια προσωπική τοποθέτηση εγώ κρατάω αυτό που είπε ο Δομάζος για τους επενδυτές και την γενικότερη στάση της ΠΑΕ. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Περνώντας στο κεφάλαιο Σωτήρης Νίνης που φαίνεται να κλείνει για τον Παναθηναικό χωρίς κέρδος υπάρχουν χειρισμοί κάκοι και από τις 2 πλευρές. Ο Νίνης για όσους δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα για το συμβόλαιο του δεν του επιτρεπόταν να μιλήσει με ομάδα μέχρι την 1η Ιανουαρίου.Από εκεί και πέρα μπορεί να κάνει ότι θέλει. Φυσικά η ΠΑΕ έστειλε εξώδικο το οποίο ήτανε μια λάθος επιλογή,γιατί όταν στέλνεις εξώδικο σε έναν παίκτη σου με τι ψυχολογία θα σε βοηθήσει αργότερα να πετύχεις τους στόχους σου έστω και για τους υπόλοιπους μήνες που θα κάτσει εδώ; . Αγωνιστικά τώρα ο Νίνης έχει προσφέρει πολύ λιγότερα πράγματα από ότι περιμέναμε, σε όλους τους αγώνες είναι μέτριος και κάνει 1 καλό παιχνίδι ανά σεζόν και αν κιόλας.Τελευταία μεγάλη στιγμή του "μικρού" ήτανε με την Ρόμα που κέρδισε το πέναλτι-σκόραρε και έβγαλε την ασσιστ στο τρίτο γκολ. Στα 17 του χρόνια καλύτερος ήτανε από ότι είναι τώρα, και πλέον είναι σε μια ηλικία που δεν μπορεί να θεωρηθεί ταλέντο μιας και είναι ενήλικας.Η ομάδα λοιπόν μπορεί να βρει πολλούς παίκτες στην θέση του όπως ο Κλέιτον που μπορεί να παίξει και δεξιά,ο Ζεκά, ο Μαυρίας, ο Φουρλάνος......λύσεις υπάρχουν. Ασε που είναι αρκετά δύσκολο να αποδείξει η ΠΑΕ ότι ο Νίνης μιλούσε με την Πάρμα πριν τον Ιανουάριο.

Κλείνοντας για να πούμε και δύο λόγια για τα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός μας πάει με αρκετές απουσίες στο Αγρίνιο απέναντι σε μια καλή ομάδα.Λείπει Λέτο-Κουίνσι και Ρούντολφ. Φυσικά ο Φερέιρα έκανε την καλύτερη επιλογή με την επαναφορά του Καραγκουνή και Τοτσέ στην βασική 11άδα. Ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης που προσωπικά εκτιμώ παρά πολύ για την προσφορά του και την αφοσίωση του στην ομάδα της καρδίας του και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Όσο για τον Ισπανό στράικερ δεν έχω κάποια ολοκληρωμένη εικόνα και πιστεύω και κανένας μας αλλά θα το δούμε στην πορεία το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει.Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει στο Αγρίνιο.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.