Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Ιανουαρίου 2012

Παγοθραυστικό!

Κόντρα σε θεούς και κόκκινους δαίμονες ο ΠΑΟ πήρε την πολύτιμη νίκη στα Γιάννενα και πέρασε δια πυρός και σιδήρου το κόκκινο μπλόκο που του έστησαν.

Οι 3 βαθμοί είναι το λιγότερο από αυτό το παιχνίδι, καθώς ήταν μία νίκη ψυχής και μία γροθιά σε όλο αυτό το βρόμικο κατεστημένο του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Καταρχήν πάλι καλά που δεν είχαμε κανένα τραυματισμό παίχτη μας και γύρισαν όλοι γεροί στην Αθήνα. Είναι τραγικό να το λέμε αυτό αλλά έτσι είναι. Λες και παίζαμε σε πεδίο μάχης ήταν χθες. Ένα πεδίο μάχης ανέντιμο, που κάνει το πρωτάθλημα της Ουγκάντας να μοιάζει 3 φορές καλύτερο από το Ελληνικό. Ακόμα απορώ, πως αυτός ο άνθρωπος (?) πήρε την απόφαση να ξεκινήσει το παιχνίδι, ο οποίος είχε και το θράσος να δώσει και κίτρινη κάρτα στο Σπυρόπουλο και το Λέτο, επειδή διαμαρτυρόντουσαν για το προφανές! ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ! Αλλά αν έχεις τέτοιο πατέρα όπως ο συγκεκριμένος πίθηκος, τι περιμένεις? Όπως σε μάθει η οικογένεια σου!

Αλλά προφανώς οι εντολές που είχαν όλοι, ήταν ο ΠΑΟ να μην περάσει με τη νίκη από τα Γιάννενα. Γι’ αυτό έχει μεγάλη αξία η χθεσινή νίκη. Γιατί ήταν μία νίκη που δεν την υπολόγιζαν οι αντίπαλοι. Μας είχαν χαμένους από χέρι. Ακόμα και αυτός ο καραγκιόζης που το παίζει πρόεδρος των Ιωαννίνων, βάλθηκε να χρηματοδοτήσει με πριμ τους παίχτες του, για νίκη επί του ΠΑΟ. Ρε ψευτοπαράγοντα που τα βρήκες τα λεφτά? Δεν κοιτάς μπας και ξεχρεώσεις την ομάδα σου και να κάνεις μία καλύτερη διοίκηση και ομάδα παρά να τάζεις πριμ στους παίχτες σου εναντίον του ΠΑΟ? Αλλά μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά όλων αυτών των σκουπιδιών που ασχολούνται με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Μόνος στόχος είναι να πολεμήσουν το ΠΑΟ. Γι αυτό και ποτέ δεν πρόκειται να φτιάξουν ομάδα υγιείς και ανταγωνιστική! Μια ζωή στη μετριότητα θα είναι. Άλλωστε διορισμένοι και ρουφιάνοι είναι όλοι τους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όσο μπορούμε να μιλήσουμε γι αυτό, με τις συνθήκες που παίχτηκε ποδόσφαιρο, η ομάδα μας έδειξε μεγαλείο ψυχής και κατάφερε με τον Κλέιτον να πάρει ίσως και το πιο δύσκολο διπλό στην μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Καταλυτικός για την νίκη του ΠΑΟ, ήταν και ο Ορέστης Καρνέζης, που κατέβασε ρολά και κράτησε το μηδέν, στη φουρτουνιασμένη άμυνα μας. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά οι δύο πιο πολύτιμοι παίχτες μας χθες, είναι δύο παίχτες που έχουν ακούσει πολλά από την εξέδρα ( και με το δίκιο μας ). Αλλά αυτή η μετάλλαξη κάποιων ποδοσφαιριστών, δείχνει πόση σημαντική δουλειά κάνει ο Ζεσουάλδο. Δουλεύει καθαρά ποδοσφαιρικά αυτός ο άνθρωπος και προσπαθεί να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από το κάθε παίχτη. Όσο για την 11άδα που ξεκίνησε ο Πορτογάλος, επειδή ακούστηκαν διάφορα, πιστεύω ότι προσπάθησε να σώσει κάποιους παίχτες από αυτόν τον άσχημο αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τους ένα μάθημα παράλληλα για την εικόνα της ομάδας στον αγώνα κυπέλλου. Και καλά έκανε. Δεν έχουμε την δυνατότητα να χάνουμε παίχτες με τραυματισμούς. Η συνέχεια όσο εύκολη και αν φαίνεται, δεν είναι! Είναι παιχνίδια που κρύβουν πολλές παγίδες και αντίπαλοι μας, είναι διορισμένοι να μας πολεμήσουν με κάθε μέσο.

Τώρα, ψηλά τη σημαία πιο πολύ από ποτέ. Δεχόμαστε πόλεμο από παντού. Όλοι δίπλα στην ομάδα να υπερασπίσουμε το φετινό τίτλο κόντρα σε όλους και σε όλα.

Παναθηναϊκούς Χαιρετισμούς!

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.