Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Νοεμβρίου 2011

Τι θα γίνει με την Παιανία

Το MoU που υπογράφηκε την Τετάρτη (02/11) ανάμεσα στις πλευρές του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ περιλαμβάνει την ενοικίαση των προπονητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Ενα από τα βασικά ζητήματα στις επαφές των δύο πλευρών είχε να κάνει με το αθλητικό κέντρο της Παιανίας, όπου και εκεί φαίνεται πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία, αναφορικά με το καθεστώς που θα ισχύσει μετά την απόκτηση του 54,7% της ΠΑΕ από τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Η πλευρά του Σαουδάραβα επενδυτή έχει ζητήσει από τον Τζίγγερ να νοικιάσει το προπονητικό για τρία χρόνια (θα γίνει δηλαδή μία νέα σύμβαση) έναντι ενός λογικού ποσού, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Επίσης, με το που ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Σαουδάραβα επενδυτή, θα αρχίσουν να «τρέχουν» οι εξελίξεις και στο θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Για αυτό το λόγο θα υπάρξει τις επόμενες μέρες συνάντηση του επιτελείου του Σουλτάν Αλ Σαούντ με τον Βαγγέλη Σαμαρά, προκειμένου να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση του Βοτανικού.

Επιμέλεια: Newspao.gr team