Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Νοεμβρίου 2011

Λόγκαν, Σάρας και Πατ μιλούν για το ντέρμπι!

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν ανυπομονεί να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον πελάτη.

«Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που νιώθω ακριβώς. Έχω δει πολλές φορές το ντέρμπι μέσω βίντεο και στην τηλεόραση. Ξέρω πως είναι ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι, το μεγαλύτερο της χώρας και ένα από τα σπουδαιότερα της Ευρώπης. Η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική -και ιδιαίτερη σε σχέση με άλλα ματς- και αυτό που περιμένω είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτός ο αγώνας».

«Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά. Η ομάδα είναι πολλά χρόνια μαζί και έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά».

"Κάτι σαν το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα"

Σαν το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ ο Σάρας.

«Αυτά τα ματς είναι η ζωή μας. Όσες φορές και να έχεις παίξει είναι σαν να είναι η πρώτη σου φορά. Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Κάτι σαν το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, ένα ματς που μια χώρα ζει για να το παρακολουθήσει», δήλωσε ο Λιθουανός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού.
Σχετικά με το αν υπάρχει κούραση, λόγω του ταξιδιού από την Γερμανία: «Ποια κούραση, φίλε, οταν μπαίνουν στο παρκέ αυτές οι δυο ομάδες ξεχνούν τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πριν, δεν υπάρχει φαβορί, όλα είναι σχετικά», ενώ για τον κόσμο, ο «Σάρας», τόνισε: «Θα μας ζεστάνουν για τα καλά»!

"Μια απίστευτη εμπειρία"

Ο Πατ Καλάθης ανυπομονεί να ζήσει την εμπειρία του ντέρμπι.

«Θα είναι τρελό. Tο έχω δει ζωντανά τρεις, τέσσερις φορές, ερχόμενος στο γήπεδο για τον αδελφό μου, τον Νικ.
Έχω παρακολουθήσει από μέσα από την κερκίδα τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και είναι κάτι τρομερό. Μια απίστευτη εμπειρία. Ανυπομονώ να παίξω και να το ζήσω μέσα στο γήπεδο αυτή τη φορά».

«Είναι σκληρό μετά το ταξίδι και την ταλαιπωρία μετά τον αγώνα της Euroleague. Παρόλα αυτά με τις δυο προπονήσεις του Σαββάτου θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Ξέρουμε τον Ολυμπιακό, τον έχουμε δει πολλές φορές και νομίζω πως θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτή τη μάχη».

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.