Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Νοεμβρίου 2011

Χαμηλούς τόνους από Κατσούρ!

Ούτε ο Κώστας Κατσουράνης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση μέσα στο τηγάνι, ωστόσο τόνισε πως η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα.

«Για το αποτέλεσμα ικανοποιημένοι. Σε γενικές γραμμές δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι σημαντικό ένα τέτοιο παιχνίδι εκτός έδρας να μη χάνεις. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και το είδαμε σήμερα. Και οι δύο είχαμε ευκαιρίες και για εμάς το αποτέλεσμα είναι θετικό».

«Εχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα σε δύσκολες έδρες, το να πούμε ότι έχουμε το πάνω χέρι είναι πολύ νωρίς αλλά το θετικό είναι ότι δεν έχουμε χάσει», ενώ για την πίεση του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι. Νομίζω έγινε ένα καλό ματς και πρέπει να αφήσουμε τα μίση γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και είμαστε 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο αντίπαλοι και τίποτα άλλο. Εμείς οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία του κόσμου και με μικρά βήματα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.