Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Νοεμβρίου 2011

Φάτε πλάτη και... το καρότο εκεί που ξέρετε

Μπορεί το παιχνίδι να τελείωσε αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω ηρεμήσει ακόμη. Οι παίκτες μας μπορεί να μην βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα αλλά κράτησαν όρθια την ομάδα στο τηγάνι και στην πρώτη θέση. Ο Γιάχος το ήθελε αλλιώς το ματς αλλά δεν του έκαναν το χατήρι οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Συμφωνώ πως δεν παίξαμε αυτό που μπορούσαμε. Όποιος είδε το παιχνίδι θα είδε ένα πράγμα, ο διαιτητής δεν υπήρχε φάση που να μην δώσει επιθετικό φάουλ όταν έβγαζε επίθεση ο Παναθηναϊκός, ενώ στους άλλους που βγαίναν με τα δύο άφηνε τα πάντα. Κλείνω με τη διαιτησία καταθέτοντας δύο φάσεις. Η μια στο 95(!) με το φάουλ που μόνο αυτός είδε, δείχνει την πρόθεση του, και η άλλη το τάκλιν του Αβραάμ με τα δύο από πίσω στον Λέτο...

Όταν ο ρυθμός σπάει από τα συνεχείς φάουλ τότε, ναι, δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδι. Στην αρχή του ματς που το πήγε ορθά για πείτε μου, τι έγινε; Μήπως το 0-1 και μετά το δοκάρι; Τα είδε αυτά ο Γιάχος και άλλαξε την εικόνα. Εκεί ήταν όλο το ντέρμπι, για μένα. Το καρφώνει στο 29' ο Λέτο και πληρώνουν για... τα πάντα οι διορισμένοι! Δεν κλαίμε όμως και δεν μας χαλάει τίποτα, πρώτοι εμείς και οι άλλοι από... πίσω.

Το Τριφύλλι μπήκε στο γήπεδο έχοντας τους άλλους από... κάτω και βγήκε έχοντας τους πάλι από κάτω, καβάλα δηλαδή. Πλάτη έβλεπαν και πριν, πλάτη βλέπουνε και τώρα. Ο Φερέιρα έδειξε ότι δεν μασάει από έδρες και από τους γκαλάκτικος των... πρωτοσέλιδων. Παρέταξε επιθετική την ομάδα του και δεν πείραξε τίποτα, άσχετα αν δεν του βγήκε στο 100%. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα τώρα βρίσκει ρυθμό και έβγαλε τρία δύσκολα ματς με μια ισοπαλία μόνο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κέρδισε το ματς αλλά σίγουρα κέρδισε έναν μεγάλο τερματοφύλακα, τον Στέφανο Καπίνο. Όσοι διαβάζουν τα άρθρα μου θα θυμούνται πως σε κάθε παιχνίδι έγραφα ξεχωριστά για τον «μικρό». Ο Καπίνο έδειξε άντερα για τέτοιο ματς κι αν συνεχίσει έτσι το μέλλον είναι δικό του.

Πλέον το μέλλον του Παναθηναϊκού φαίνεται πολύ λαμπρό. Τα δύσκολα τελείωσαν και πλέον πάμε στα βατά. Προσωπικά πιστεύω και τονίζω πως στο επόμενο ματς με τον ΟΦΗ πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Μην ξεχνάτε πως πλέον είμαστε πρώτοι και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι τρώνε πράσινη σκόνη.

Εν κατακλείδι θέλω να γράψω αυτό που νιώθω. Εκτός του ότι πλέον μπορούν να βάλουν το καρότο εκεί που ξέρουν, θα κλείσω με το σύνθημα που δονεί το ΟΑΚΑ τα τελευταία παιχνίδια «Πρωτάθλημα θα πάρουμε κι όλους θα τους τρελάνουμε...».


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.