Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Νοεμβρίου 2011

"Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο"

Οι πράσινες θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Πτολεμαϊδα, σύφωνα με την Αφροδίτη Κοσμά.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι στην Πτολεμαϊδα. Τι μπορούμε να περιμένουμε;

"Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση εκτός έδρας και μάλιστα και εκτός Αθηνών. Θέλουμε πολύ τη νίκη που θα μας διατηρήσει κοντά στην κορυφή. Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε το διπλό".

Ποια δυνατά σημεία του αντιπάλου πρέπει να προσέξουμε ώστε να φτάσουμε στη νίκη;

"Πρέπει να πιέσουμε πολύ στον άσσο, όπου έχουν μόνο μία παίκτρια. Από εκεί και πέρα χρειάζονται προσοχή οι δύο ξένες τους που ''τραβάνε'' στο σκοράρισμα".

Από την πλευρά μας είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση;

"Όλες οι παίκτριες δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στην προπόνηση και στον αγωνα. Δυστηχώς έχουμε το γνωστό πρόβλημα με τη Ντέλβα που την αφήνει εκτός προπόνησης και δεν μας επιτρέπει να δέσουμε περισσότερο ως ομάδα. Σίγουρα η συνοχή είναι μεγαλύτερη απ' ό,τι στο ξεκίνημα της περιόδου και σε κάθε παιχνίδι επιτυγχάνεται και μεγαλύτερη πρόοδος. Εφόσον αγωνιστούμε από την αρχή συγκεντρωμένα σε άμυνα και επίθεση θεωρώ ότι θα κερδίσουμε".

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τις γύρω περιοχές αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο κλειστό. Θες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

"Το ξέρουμε αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα αγωνιστούμε για τους οπαδούς μας στην επαρχία. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με απίστευτους οπαδούς που όπου κι αν παίζουμε είναι κοντά μας. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τους ευχαριστήσουμε".

Επιμέλεια: Newspao.gr team