Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Νοεμβρίου 2011

Πανέτοιμος και με τον κόσμο του για το 3-0

Χωρίς προβλήματα και με… φόρα για το 3-0 ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για το αυριανό(04/11, 21:45) παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του να υπολογίζουν πολύ και στην βοήθεια των φιλάθλων του Τριφυλλιού.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Παρασκευής με τους Λιθουανούς με μοναδικό απόντα τον Στράτο Περπέρογλου και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ζητάει από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί και στα 40 λεπτά του αγώνα καθώς μπορεί η Ζαλγκίρις να προέρχεται από δύο ήττες και αλλαγή προπονητή(Τριφούνοβιτς αντί Ζούρου) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε στην Αθήνα για… περίπατο.

Βεβαίως, οι πρωταθλητές έχουν τον πρώτο λόγο καθώς η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων είναι δεδομένη, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει και ένα επιπλέον «όπλο» στην αυριανή αναμέτρηση, που δεν είναι άλλο από τον κόσμο του. Τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του όσο και η διοίκηση του Τριφυλλιού «ποντάρουν» πολύ στην θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο αγώνας γίνεται Παρασκευή, άπαντες στην ομάδα, περιμένουν πως θα δουν ακόμα περισσότερους πράσινους στις εξέδρες από ότι στην πρεμιέρα με την Μάλαγα.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα