Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο Πρίγκιπας!!!

Ο Πρίγκιπας υφίσταται! Και το όνομα αυτού... Σουλτάν Μπιν Νασερ Α. Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ! Ο φερόμενος ως επενδυτής στον Παναθηναϊκό ήταν να έρθει στην Αθήνα και μάλιστα υπάρχει και η φωτοτυπία του διαβατηρίου του για την κράτηση που έκανε στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, αλλά τελικά δεν ήρθε ποτέ! 

Αυτός είναι ο Πρίγκιπας!!!
Τελευταία στιγμή και για άγνωστο λόγο αναβλήθηκε το ταξίδι του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αμπντουλά Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα στα μέσα του καλοκαιριού.
Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας «apollon11891.gr» Δημήτρης Δημητρίου που αποκάλυψε το θέμα, μίλησε στον «Sentra 103,3», δίνοντας λεπτομέρειες του ταξιδιού που τελικά αναβλήθηκε.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές τις πληροφορίες, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας είχε προγραμματίσει να έρθει στην Ελλάδα, αρχικά στις 31 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια η ημερομηνία άφιξης μετατέθηκε κατά μια μέρα (1 Αυγούστου).
Τελικά, όμως, ο πρίγκιπας δεν ήρθε, παρά το γεγονός ότι είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την φιλοξενία του στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει.

Συγκεκριμένα, είχαν γίνει κρατήσεις τριών μονόκλινων πολυτελείας δωματίων, καθώς και μιας σουίτας στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, τα οποία όμως τελικά έμειναν κενά.
Σημειωτέον ότι ο Δημήτρης Δημητρίου επιβεβαίωσε και τα στοιχεία ταυτότητας που έδωσε ο πρίγκιπας Σουλτάν στο βιογραφικό του, ήτοι ημερομηνία γέννησης στις 11 Ιανουαρίου του 1986 και τόπο διαμονής το Ριάντ.
goal

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!