Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Σεπτεμβρίου 2011

"Είναι μια μεταβατική χρονιά"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Νίκος Μπουτσουρής, μίλησε στην κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων της Α1 βόλεϊ Ανδρών και τόνισε ότι οι στόχοι για τη νέα χρονιά δεν είναι υψηλοί.

Αναλυτικά:

"Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι μκοντά σε φίλους του βόλεϊ. Σημαντικό για την ΕΣΑΠ που διοργάνωσε όλο αυτό και να πούμε τις απόψεις μας γι' αυτό που αγαπάμε. Για Παναθηναϊκό είναι μια μεταβατική χρονιά και σεζόν, όπου το σωματείο προσπαθεί να εξυγιανθεί οικονομικά και να ανανεωθεί η ομάδα. Στο δεύτερο τα πάμε πολύ καλά, έχουν έρθει νέοι παίκτες και δύο από την Εθνική Παίδων. Θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε το ταλέντο με την εμπειρία και να σταθούμε αξιοπρεπώς σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα όσον αφορά την ομάδα μου".

"Σίγουρα δεν μπορεί να διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά θα είναι άκρως ανταγωνιστικό. Υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί, οι Ολυμπιακός και Ηρακλής, που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Φιλοδοξίες υπάρχουν από όλες, αλλά θα είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια. Το βόλεϊ θα πρέπει να σταθεί μακριά από τα υπόλοιπα, να μην μιζεριάζουμκε να βγάλουμε θετική ενέργεια για να μπορέσουμε να δούμε καλύτερο αύριο. Από το να λέμε για τις δυσκολίες που είναι δεδομένες, δεν κάνουμε τίποτα. Ας τα αφήσουμε στην άκρη και καλή χρονιά. Καλή δύναμη σε όλους, υγεία και καλή επιτυχία".

Από την πλευρά του ο Σάκης Ψάρρας, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

"Σκεφτόμουν να πω άλλα πράγματα αλλά συγκινήθηκα γιατί ο αθλητισμός είναι συναίσθημα. Με κάνει αισιόδοξο γιατί δεν έχουμε χάσει την ψυχή μας. Ναι υπάρχουν προβλήματα, αλλά η καρδιά και η ψυχή λένε άλλα. Όλοι όσοι βρισκόμαστε, έχουμε κερδίσει πολλά από το άθλημα και ήρθε η ώρα να βάλουμε πλάτη και να δώσουμε εμείς στο άθλημα".

"Για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι δύσκολα. Όλο το καλοκαίρι δεν είχε διοίκηση και μετά απέκτησε μια από το Πρωτοδικείο. Κάθε χρόνο λέμε για τίτλους, αλλά φέτος δεν γίνεται να το πούμε. Στόχος είναι η επιβίωση, η οικονομική επιβίωση, αν τα καταφέρουμε θα είναι ό,τι καλύτερο. Δεύτερος είναι η ανανέωση. Αν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε δύο με τρία καινούργια παιδιά θα είναι τεράστια επιτυχία".


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!