Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Σεπτεμβρίου 2011

Δέσμευση για τη Δευτέρα...

Την Δευτέρα αναμένεται να έχει τα χαρτιά ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Πρίγκιπα Σουλτάν, Παναγιώτης Πετρόπουλος ο οποίος ενημέρωσε και την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Sportday»:

«Ενημερώθηκα ότι τη Δευτέρα θα έχω το χαρτί που χρειάζεται για να προχωρήσουμε παρακάτω. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι ήταν δύσκολο μέσα σε δύο μέρες να έρθει το πληρεξούσιο. Εγώ έστειλα μέσω email το σχέδιο του πληρεξούσιου στον ενδιαφερόμενο και απαιτείται μία διαδικασία τριών, τεσσάρων ημερών για να το στείλει πίσω. Έτσι γίνεται σε όλες περιπτώσεις».

Για το αν θα ενημερώσει την πλευρά Βαρδινογιάννη στην περίπτωση που έρθει το πληρεξούσιο τη Δευτέρα: «Ασφαλώς και ήδη τους το είπα. Νομικά το κατανοώ απόλυτα το 48ωρο, αλλά πρακτικά δεν γινόταν να είμαστε συνεπείς σε αυτό το όριο. Δεν έχω καμία ένδειξη ότι δεν θα είμαστε συνεπείς τη Δευτέρα. Από κει και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει και οι μέρες είναι μπροστά μας και θα ξέρουμε».

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!