Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Σεπτεμβρίου 2011

"Είμαστε πανέτοιμοι"

Από τα παράλια της Τουρκίας όπου και βρίσκεται ο Βλάσσης Τσάκας τόνισε στον Sentra 103.3 ότι η πλευρά του Πρίγκιπα είναι πανέτοιμη για να ολοκληρώσει το deal της εξαγοράς του 54,7% της οικογένειας Βαρδινογιάννη!

Αρχικά ο Τσάκας, τόνισε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συζητήσουν οι δικηγόροι για να έρθει το ποσοστό στην κατοχή την δικιά μας. Δεν πήγαμε καθόλου στην Τζέντα. Ο Πρίγκιπας πήγε για κάποιο λόγο, για την γιορτή που έχουν εκεί. Θα έχετε όλοι τον χρόνο να ρωτήσετε τον ίδιο. Θα έχει την διάθεση να εξηγήσει μερικά πράγματα».

Ερωτηθείς για την κριτική και τον χλευασμό, τόνισε: «Αυτά ενοχλούν εκείνον. Όχι εμένα», ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει εναλλακτικό σενάριο να μπει στον Παναθηναϊκό μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, απάντησε: «Δεν υπάρχει εναλλακτικό σενάριο. Κάναμε μια πρόταση, μπορεί για πολλούς ο τρόπος να ήταν άγαρμπος, αλλά αυτή ήταν.

Έτσι κάνεις τις προσφορές. Αυτό δεν συζητείται. Είναι προσβολή και μόνο να το σκεφτώ εγώ για το Πρίγκιπα. Δεν νιώθω τώρα την δικαίωση. Θα είναι όταν βάλει την υπογραφή ο Πρίγκιπας Σουλτάν. Ξέρουμε πως είμαστε στην Ελλάδα και αυτά συμβαίνουν, αλλά λίγο προσοχή για να μην διώχνουμε ανθρώπους που έρχονται να επενδύσουν.

Αν η ιστορία είναι μαϊμού, τότε ξεσκίστε με. Δώσαμε πλήρη φάκελο του επενδυτή στην προσφορά μας. Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα ενημερωμένος από την πρώτη στιγμή και μπορούσε ν' αξιολογήσει τη σοβαρότητα της πρότασης».

Οταν ρωτήθηκε για το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία, τόνισε: «Ηταν δικό μου το λάθος που δεν ενημερώθηκα για τις αργίες της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο, είμαστε πανέτοιμοι. Την Κυριακή θα δουλέψουμε. Δευτέρα πρωί, το πολύ μεσημέρι, ο κ. Πετρόπουλος θα είναι έτοιμος. Δεν σημαίνει ότι μία εγγυητική είναι και λεφτά. Εδώ μιλάμε ότι θα γίνει ένα swift transfer και θα φέρει τα 20 εκατ. ευρώ. Αφήνουμε τον αραβικό κόσμο και την Κίνα για την Τρόικα».



Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!