Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Σεπτεμβρίου 2011

Στους… ρυθμούς του πρίγκιπα

Άπαντες στον Παναθηναϊκό πλέον, κινούνται στους …ρυθμούς της πρότασης του Σουλτάν Μπιν Φαρφάν αλ Σαούντ, ο οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» λοιπόν περιμένουν να δουν αναλυτικά τα στοιχεία για το προφίλ του
πρίγκιπα, τα οποία υποσχέθηκε να δώσει στο φως της δημοσιότητας σήμερα ο φερόμενος ως εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Βλάσης Τσάκας. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε αμέσως θα δρομολογηθούν εξελίξεις, την ώρα που στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό τους.

Στον Παναθηναϊκό λοιπόν περιμένουν το δελτίο Τύπου που προανήγγειλε ότι θα βγάλει ο Βλάσης Τσάκας, όπου θα δίνονται όλα τα στοιχεία για τον φερόμενο επενδυτή στην ΠΑΕ, το βιογραφικό του, αλλά και το πλάνο για τον σύλλογο.

Στην πρόταση που κατατέθηκε τη Δευτέρα, ως γνωστόν, γίνεται λόγος για άμεση εισροή 20 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του συλλόγου μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, 50 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές και 150 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή γηπέδου σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την στιγμή που έχει κατατεθεί η πρόταση από τον Σουλτάν Μπιν Φαρφάν αλ Σαούντ, ψάχνει εξονυχιστικά την όλη υπόθεση, ώστε να είναι σίγουρος για τη συγκεκριμένη προοπτική.

Αν μάλιστα οι πληροφορίες που συλλεχθούν ικανοποιούν, τότε θα ζητηθεί εγγυητική από τράπεζα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, όσα δηλαδή έχει προαναγγείλει η πλευρά του Άραβα πρίγκιπα για την ΑΜΚ, θέλοντας φυσικά να εξασφαλισθούν με αυτόν τον τρόπο ότι θα μπουν άμεσα χρήματα στην ομάδα.

πηγη:theplayer
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!