Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Σεπτεμβρίου 2011

Κάνουν περίπατο!

Ασχολούμαστε με πρίγκιπες, ασχολούμαστε με τα διοικητικά, με τα μετοχικά και όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Η ομάδα πορεύεται μόνη της, αλλά κι αυτό αναμενόμενο ήταν. 

Το χειρότερο στην όλη ιστορία, είναι πως οι πάντες… αλωνίζουν σκανδαλωδώς, με τον Παναθηναϊκό να είναι το θύμα στην όλη ιστορία για πολλούς και διάφορους λόγους. Τι εννοούμε; Δείτε τι γίνεται στην Superleague. Νέες διώξεις σε διάφορες ομάδες και παράγοντες. Η ηθική λέει πως λογικά κάποιες κυρώσεις θα υπήρχαν.

Κι όμως! Με γνώμονα το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι σύλλογοι και τα συγκεκριμένα άτομα, είναι φιλικά προσκείμενα προς συγκεκριμένη ομάδα, από τις μεγάλες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή.

Και να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα μας… χαιρέτησαν. Όπως φαίνεται, οι θέσεις τους θα δοθούν σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας. Δηλαδή στις ομάδες του Κομπότη και του Σάμιου. Όλοι, εμπλέκονται στις νέες διώξεις για τα στημένα παιχνίδια. Αυτό ενοχλεί κανέναν στην Superleague; Όχι προφανώς γιατί το… αυτάκι τους δεν ιδρώνει. Αντίθετα, μας μοιάζει δύσκολο να αποφασιστεί τελικά η άνοδος Λάρισας και Πανσερραϊκού, παρότι δεν έχουν εμπλακεί στα σκάνδαλα.

Το να αναλύσουμε τώρα, τι θα κάνουν ο Λεβαδειακός και η Δόξα αν ανέβουν, δεν χρειάζεται. Αμφότερες οι ομάδες, έχουν άριστες σχέσεις με τον ΟΣΦΠ. Ο Κομπότης άλλωστε, είναι γνωστός για το γεγονός αυτό, ενώ ο Σάμιος για όσους δεν το γνωρίζουν, πέρα απ’ όλα τα άλλα, είναι Πειραιώτης και δηλωμένος Ολυμπιακός. Τι άλλο να πεις; Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, αλλά προφανώς θα πουν ότι αναζητούμε δικαιολογίες. Όχι, δεν είναι δικαιολογία το γεγονός πως οι «πράσινοι» θα δίνουν ντέρμπι κάθε Κυριακή, τη στιγμή που ο αιώνιος και βασικός αντίπαλος για τον τίτλο, κουτσά στραβά θα τσιμπάει τους βαθμούς όπου θέλει. Η καραμελίτσα του ρόστερ, των ποιοτικών λύσεων κτλ, δεν περνάει. Γιατί δεν έχει νόημα. Και σε αυτό τον τομέα αν θέλετε να το δούμε το θέμα, ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι υπερομάδα ένα σύνολο χωρίς ακραίους. Δεν καταλαβαίνουμε, πως θεωρείται ομάδα ένα σύνολο που ο ένας έχει πρόβλημα με τον άλλο και το κλίμα γενικά πάει… απ’ το κακό στο χειρότερο.

Καλά χρυσά τα διοικητικά, τα μετοχικά και όλα όσα σχετίζονται με πρίγκιπες, σουλτάνους, βασιλιάδες, αλλά κάποιες φορές χάνουμε το δάσος. Και στην προκειμένη περίπτωση, αυτό το δάσος είναι ικανό να σε κάνει να χαθείς, όσο έμπειρος κι αν είσαι σε ανάλογες καταστάσεις. Κακά τα ψέματα πάντως. Τα διοικητικά και τα μετοχικά, είναι αυτά που οδηγούν στο να μην ασχολείται κανείς με όλα τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να μένει ο αντίπαλός σου για να αλωνίζει και να κάνει ότι μα ότι του γουστάρει!

Λ. Μπακολιάς

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!