Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Σεπτεμβρίου 2011

Γραπτές εγγυήσεις ή… αντίο Πρίγκιπα

Τις εξελίξεις στο θέμα του Σαουδάραβα περιμένει με ανυπομονησία όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Σήμερα τελειώνει το χρονικό περιθώριο που είχε βάλει ο κ.Βαρδινογιαννης στον Σουλτάν μπιν Νάσερ.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκηπα Βλάσης Τσάκας, έχει αναχωρήσει για την Σαουδική Αραβία προκειμένου να ενημερώσει τον Σουλτάν Μπιν Νάσερ αλλά και να τον πείσει να στείλει στον Παναγιώτη Πετρόπουλο, δικηγόρο που ανέλαβε να εκπροσωπήσει την πλευρά του Σαουδάραβα, έγγραφο πληρεξούσιο για να κάνει τις διαπραγματεύσεις με το δικηγορικό γραφείο που χειρίζεται τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος με δηλώσεις που έκανε χτες μίλησε για προφορική εντολή και πως δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει για μια μη σοβαρή πρόταση. Επίσης τόνισε πως περιμένει απλά τα τυπικά έγγραφα μέχρι σήμερα προκειμένου να αρχίσει τις συζητήσεις αλλά και πως τις ερχόμενες μέρες θα πρέπει να κατατεθούν και οι αντίστοιχες τραπεζικές εγγυήσεις για να προχωρήσει το θέμα.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο κ. Βαρδινογιάννης ενδέχεται να δώσει παράταση στο πρίγκηπα μέχρι τη Δευτέρα για την πρόταση και λίγες ακόμα ημέρες για τις τραπεζικές εγγυήσεις.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!