Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα φανέλα για Παναθηναϊκό

Με καινούργια φανέλα αναμένεται να αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός που μέχρι σήμερα αγωνιζόταν με την περσινή.

Μετά από χρόνια οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν θα ξαναδούν την Cosmote σαν χορηγό αλλά τον ΟΠΑΠ. Η συμφωνία έχει κλείσει εδώ και καιρό αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα ποιο παιχνίδι θα είναι. Η συμφωνία αυτή θα βάλει στα ταμεία της ομάδας 6 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν είναι λίγες οι πιθανότητες να δούμε τις καινούργιες εμφανίσεις στο στο φιλικό του Σαββάτου (01/10) με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια αν μέχρι τότε έχει οριστικοποιηθεί το ποιο παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα διαφημίζεται στη φανέλα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η βασική διαφορά που υπάρχει στη φανέλα του Παναθηναϊκού φέτος, σε σχέση με πέρσι, είναι μια λεπτή άσπρη ρίγα στην πρώτη εμφάνιση που είναι πράσινη και μια λεπτή πράσινη ρίγα στην δεύτερη εμφάνιση που είναι άσπρη. Η τρίτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού θα είναι και φέτος μαύρη.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!