Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Σεπτεμβρίου 2011

Επιβεβαιώνει η Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας

Η Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα αναμένεται να εκδώσει δελτίο Τύπου, με το οποίο θα αναφέρεται στον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και στο ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με τον πιο επίσημο τρόπο αναμένεται να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον του Σουλτάν Αλ Σαούντ για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επομένων ημερών η Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας θα εκδώσει δελτίο Τύπου, με το οποίο θα αναφέρεται στον Σαουδάραβα Πρίγκιπα.

Στην Πρεσβεία παρακολουθούν το θέμα που έχει ξεσπάσει τόσες ημέρες, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση. Στη διάρκεια του Σαββάτου όμως πιθανότατα θα εκδοθεί ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει ότι ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ είναι υπαρκτό πρόσωπο και θα δίνει στοιχεία για αυτόν.

Παράλληλα, ίσως γίνει αναφορά στο ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με μία επίσημη επιβεβαίωση. Άλλωστε δεν είναι καλό για το προφίλ της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας να σύρεται το θέμα τόσο καιρό και να ακούγονται αρνητικά σχόλια...
prasinanea
Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!