Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Σεπτεμβρίου 2011

Τα εύσημα σε Καπίνο

Τα συγχαρητήρια από τους Γόντικα και Μήτσου δέχτηκε ο Στέφανος Καπίνος. Ο νεαρός τερματοφύλακας που έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν προπονήθηκε λόγω πυώδους αμυγδαλίτιδας.

Ο 17χρόνος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αφού είχε πυρετό μέχρι και 39. Ο "μικρός" πήγε στο νοσοκομείο «Υγεία» μαζί με τον γιατρό Παναγιώτη Κουλουμέντη.

Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει πυώδη αμυγδαλίτιδα και πήρε αντιβίωση για να πέσει ο πυρετός. Η επέμβαση για να βγάλει τις αμυγδαλές του θα γίνει το Μάιο καθώς ο προπονητής των πρασίνων τον υπολογίζει.

Στο νοσοκομείο «Υγεία», όπως αναφέρει η Sportday, ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού είδε και τον Αργύρη Μήτσου με τον πρώην πρόεδρο του «τριφυλλιού» να του αναφέρει: «Μπράβο μικρέ. Ήσουν καταπληκτικός. Σε έβλεπα στο Περιστέρι και σε καμάρωνα».



Συγχαρητήρια ο 17χρονος γκολκίπερ δέχτηκε από τον νυν πρόεδρο των «πρασίνων», Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος τον είδε στην Παιανία: «Μπράβο Στέφανε. Ήσουν πολύ καλός με τον Ατρόμητο. Συνέχισε έτσι. Η ομάδα πιστεύει σε εσένα και επενδύει σε εσένα για τα επόμενα χρόνια», ήταν τα λεγόμενά του.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!