Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Ξάνθη-ΟΦΗ ο Τσάκας - Διαβάστε τι δήλωσε

Ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Σουλτάν Μπιν Νάσερ, Βλάσης Τσάκας, είναι στο γήπεδο των «Πηγαδίων» και παρακολουθεί τον αγώνα της Ξάνθης με τον ΟΦΗ.


O ίδιος σε νέες δηλώσεις τόνισε πως είναι αισόδοξος για τη συμφωνία.



«Δεν υπάρχει κάτι πιο καινούριο. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δούλεψε η Σαουδική Αραβία. Μας έστειλε το πληρεξούσιο ο κύριος Πετρόπουλος, το χτενίζουμε και θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσάκας.
Για τον υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά του Πρίγκιπα: «Απόλυτη αισιοδοξία από την πλευρά μας».
Για το αν έχει σκοπό να επενδύσει λεφτά στον Παναθηναϊκό: «Αν δεν είχε σκοπό να δώσει τα λεφτά δεν θα έκανε την πρόταση. Υπογραφή του Πρίγκιπα σημαίνει λεφτά. Σε δέκα μέρες το πολύ θα έχει τελειώσει».
Για το τελεσίγραφο που είχε βάλει Βαρδινογιάννης: «Εμείς κάνουμε την δουλειά μας, ο κύριος Βαρδινογιάννης την δουλειά του και θα δούμε τι θα γίνει».
Για τις αλλαγές που πολλοί θα γίνουν: «Υπήρξαν αλλαγές και στο πρόσφατο παρελθόν αλλά δεν στέριωσαν. Αυτό που έρχεται πιστεύω να στεριώσει και θα στεριώσει».


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!