Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Σεπτεμβρίου 2011

Η ώρα του χρήματος

Η προθεσμία που έδωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να έρθει το πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα έληξε και για την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή ζήτημα ύπαρξης επίσημης προσφοράς.

Λογικό αλλά η πόρτα δεν έχει κλείσει οριστικά στον υποψήφιο επενδυτή. Και για να ανοίξει και πάλι, τα βήματα που απαιτούνται είναι απλά: πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα στον δικηγόρο, εγγυητική τραπέζης 20 εκ. ευρώ και άφιξη του ίδιου του πρίγκιπα στην Αθήνα.

Απλά πράγματα, αν γίνουν αυτές οι κινήσεις θα προχωρήσει η υπόθεση. Κοινώς είναι η ώρα του ζεστού χρήματος και εφόσον μπουν τα 20 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στο σύλλογο.

Ο Βλάσης Τσάκας και ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος δηλώνουν πως το πληρεξούσιο θα έρθει τη Δευτέρα λόγω της αργίας που υπάρχει στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα ο κ. Τσάκας προαναγγέλλει πως ο πρίγκιπας θα καταθέσει σε μετρητά το αρχικό ποσό των 20 εκ. ευρώ και υπολογίζει ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα έρθει ο ίδιος στην Αθήνα για να δώσει και συνέντευξη τύπου.

Η αποκάλυψη του διπλωματικού διαβατηρίου του πρίγκιπα Σουλτάν, αποδεικνύει ότι ο πρίγκιπας είναι υπαρκτό πρόσωπο και όχι φάντασμα! Το θέμα είναι αν η πρόταση που κατατέθηκε την περασμένη Δευτέρα, θα γίνει πράξη.

Ο κομιστής της πρότασης μπορεί να ξενίζει αλλά πλέον ήρθε η ώρα του ζεστού χρήματος και των 20 εκ. ευρώ και την ερχόμενη εβδομάδα θα κριθεί αν είναι υπαρκτή η πρόταση του πρίγκιπα Σουλτάν.

Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!