Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2011

Κίνδυνος υποβιβασμού!

Η μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα των ξένων κάνει τον Παναθηναϊκό ένα από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό.

Τα πράγματα στο βόλεϊ των ανδρών σε ότι αφορά το θέμα των ξένων δείχνουν να έχουν βαλτώσει.

Το αποκορύφωμα φυσικά ήταν το θέμα του Βούλγαρο Μλαντένοφ που τελικά έμεινε στην ομάδα του και φυσικά δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Το κακό όνομα που έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, η έλλειψη εγγυήσεων και η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα κάνουν τους ξένους να... στρίβουν δια του αρραβώνος.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα ένα - ένα:

1) Ο Παναθηναϊκός όπως είναι γνωστό χρωστά σε πολλούς αθλητές λεφτά, αλλά και σε μάνατζερ. Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις συμφωνίες διότι οι πράσινοι συναντούν πολλές κλειστές πόρτες. Πολλοί μάνατζερ μόλις ακούν το όνομα του Παναθηναϊκού κλείνουν αυτόματα το τηλέφωνο.

2) Οι διοικητικές εξελίξεις που καθυστέρησαν πάρα πολύ να συμβούν είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν πολλοί παίκτες από την ελληνική αγορά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Έτσι, ο Παναθηναϊκός να μείνει γυμνός σε αρκετές θέσεις. Οι επενδύσεις σε νεαρούς παίκτες είναι μια σωστή κίνηση αλλά πρέπει να έχεις δίπλα τους ορισμένους έμπειρους που να μπορέσουν να τους βοηθήσουν. Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το Τριφύλλι να έχει μόνο τους Πανταλέων, Ψάρρα και Ντονά που έχουν πολλές παραστάσεις από την Α1.

Αυτά τα δύο στοιχεία έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό στην Α2. Πλέον τα ντέρμπι για το Τριφύλλι δεν θα είναι με τον Ολυμπιακό ή τον Ηρακλή, αλλά με την Καλαμαριά, τον Παμβοχαϊκό και με τις άλλες ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία τους.

Δυστυχώς οι χειρισμοί των προηγούμενων διοικήσεων έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό σε αυτό το χάλι και δυστυχώς αυτό το χάλι θα συνεχίσει να τον ακολουθεί για πολλά χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και κάποιοι παίκτες που έχουν συμφωνήσει με το Τριφύλλι (δεν αναφέρομαι στην περίπτωση του Βούλγαρου) δεν δείχνουν σημεία ζωής.

Το χειρότερο από όλα είναι πως δυστυχώς το βαρέλι που έχει πέσει μέσα το τμήμα βόλεϊ των ανδρών, δεν μοιάζει να έχει πάτο.... Σε ότι αφορά τη φετινή χρονιά πολλά θα κριθούν την ερχόμενη εβδομάδα και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει δυσάρεστες εκπλήξεις.
prasinanea


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!