Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2011

Στηρίζει Καπίνο ο Φερέιρα

Ικανοποιημένος φαίνεται να είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον 17χρόνο Στέφανο Καπινο και έτσι αποφάσισε να του δώσει ευκαιρίες. Άλλωστε είναι γνωστό ότι αρέσει στον προπονητή των πρασίνων να δουλεύει με νεαρούς παίχτες. Έτσι από ότι φαίνεται ο πορτογαλος τεχνικός αποφάσισε να
μην εισηγηθεί την απόκτηση του Έλντιν Γιακούποβιτς ή κάποιου άλλου τερματοφύλακα.

Μάλιστα σε συζήτηση που είχε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Σαμαρά κατέληξε πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου δεν τον έχει πείσει ότι είναι καλύτερος από τους τερματοφύλακες που εχει ήδη ο Παναθηναϊκός. Επίσης ο Φερέιρα κατέληξε πως αξίζει να δώσει ευκαιρίες στον Καπινο.

Επίσης από ότι φαίνεται ο τεχνικός των πρασίνων έχει την καλύτερη άποψη για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Ο Φερέιρα δεν ξεχνά ότι πίσω από τον Καπίνο, υπάρχει και ο Ταμπάκης από πίσω, με τον Φερέιρα να θέλει να προωθηθούν τα παιδιά από την ομάδα Νέων του ΠΑΟ. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους πιτσιρικάδες που έχει ο Παναθηναϊκός, αφού ο Μαυρίας παίρνει συχνά-πυκνά ευκαιρίες κάτι που αναμένεται να γίνει και με τους Φουρλάνο-Τριανταφυλλόπουλο.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!