Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα... κοντή γιορτή!

Την προσεχή Δευτέρα (26/9) αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμο το τοπίο αναφορικά με τον πρίγκιπα, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Χθες, ο εκπρόσωπος του, Βλάσης Τσάκας, διαβεβαίωνε ότι ο πρίγκιπας θα βγάλει τη Δευτέρα επίσημη ανακοίνωση μέσω της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας, που θα πιστοποιηθεί με το πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον του για τους «πράσινους».

Ακόμη την  ίδια μέρα να δοθεί το πληρεξούσιο στον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο, προκειμένου να προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Στον Παναθηναϊκό, ύστερα από τη συλλογή πολλών πληροφοριών έχουν πειστεί ότι είναι υπαρκτό, βέβαια, πρόσωπο, ενώ έχουν διαπιστώσει ότι διαθέτει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.


Από τη στιγμή λοιπόν που πρίγκιπας και λεφτά υπάρχουν, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι:


-Να επιβεβαιώσει ο πρίγκιπας με γραπτή δήλωση τη Δευτέρα (26/9), μέσω της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας την ύπαρξή του και τις προθέσεις.


-Από τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί για τον πρίγκιπα Σουλτάν αυτός εκπροσωπεί, ουσιαστικά, ένα οικογενειακό fund που αποτελείται από 5-6 μέλη, που ασχολούνται κυρίως με κατασκευαστικές εταιρείες.


-Να ξεκαθαρίσει το «swift transfer», δηλαδή να μεταφερθούν γρήγορα από τον έναν λογαριασμό στον άλλον τα 20εκ. ευρώ, που αποτελούν την εγγύηση για την επίτευξη της συμφωνίας.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!