Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Σεπτεμβρίου 2011

Επιφυλάξεις για την …αραβική έκπληξη

Και ξαφνικά μπήκαν στην καθημερινότητα των Πρασίνων οι… Σαουδάραβες με μια …εξωπραγματική- για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα- πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…. Γράφει ο Νίκος Τζουάννης.



Γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για το…πριγκιπικό ενδιαφέρον και είναι λογικό να επικρατεί επιφυλακτικότητα…. Άλλωστε τόσες και τόσες ελληνικές ομάδες ακούν σενάρια για …Άραβες και Άραβες δεν βλέπουν. Πόσο μάλλον…πρίγκιπες.

Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι τώρα υπάρχει(;) συγκεκριμένη πρόταση με την υπογραφή και τη σφραγίδα του μέλους της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ-Σαούντ!

Ομολογώ ότι όσο και αν έψαξα στο διαδίκτυο, δεν κατάφερα να βρω πολλά στοιχεία για τον πρίγκιπα που θέλει το Τριφύλλι και το ξαφνικό ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή δημιουργεί πολλά ερωτήματα….

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και σύντομα θα υπάρξουν και απαντήσεις, γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μαζί με τα μέλη του επιτελείου του θα ψάξουν εξονυχιστικά την περίπτωση του Σαουδάραβα επενδυτή, προτού πάρουν την τελική τους απόφαση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν θα παραδώσει τις τύχες του συλλόγου με …κλειστά τα μάτια και είναι σίγουρο ότι θα ψάξει κάθε λεπτομέρεια από το background των ενδιαφερόμενων για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή, Βλάσης Τσάκας παρουσιάζεται υπερ-αισιόδοξος, μιλά για συγκεκριμένη προσφορά (απόκτηση μετοχών Βαρδινογιάννη, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και κατασκευή γηπέδου), ενώ έχει θέσει χρονικά ορίζοντα για απάντηση στην πρόταση.

Η απαραίτητη έρευνα θα γίνει και αν οι Σαουδάραβες υπάρχουν και θέλουν να επενδύσουν στο Τριφύλλι θα φανεί στην πράξη. Με ουσιαστικές κινήσεις και όχι με λόγια…. Μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό το ενδιαφέρον του Σαουδάραβα επενδυτή και στις μέρες μας οι όμορφες ιστορίες με πρίγκιπες δεν έχουν πάντα happy end…. Ίδωμεν…...

Πηγή: novasports.gr

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!