Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Σεπτεμβρίου 2011

Διοικητικά Παναθηναϊκού επεισόδιο 9874634219


Με αυτά και αυτά φτάσαμε στο επεισόδιο 9874634219 στα διοικητικά του Παναθηναϊκού με τον Τζίγκερ  να μην δέχεται τους όρους του Βγενόπουλου με τον δεύτερο να περνάει σε μία ανακοίνωση με σκοπό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και τις προθέσεις του. 

Διατυπώνοντας ξεκάθαρα αυτά που ήθελε να πει το μπαλάκι περνάει για άλλη μια φορά στην πλευρά Βαρδινογιάννη. Το ότι ο ραλίστας θα φύγει είναι το μόνο σίγουρο, το θέμα είναι πως και πότε. ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΊΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΊΤΕ ΟΧΙ!! 

Κινήσεις πανικού από τον σοφέρ που αποτελούν το κύκνειο άσμα του στην παναθηναϊκή ιστορία. Όλα τα μέλη του καβούρια στο ΔΣ παραιτήθηκαν ώστε να μπλοκάρουν τις αποφάσεις μέχρι την επόμενη ΓΣ όπου και θα οριστεί το νέο ΔΣ. Μα αφού.....ο Γιάννης άλλαξε! Ο Γιάννης αγαπάει τον Παναθηναϊκό ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο! Αμ δε! Βεβαία μπορούν να προφαστιστούν την αποχώρηση του ΙΒΒ από την ΠΑΕ και να μας πούνε δεν έχω λόγο να μένω άλλο στο ΔΣ... ΓΙΆΝΝΗ ΑΠΛΆ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΜΌΣΥΝΟ! Είτε σήμερα, είτε αύριο, είτε σε ένα μήνα θα είσαι απλά μια δυσάρεστη ανάμνηση.

Το μόνο που μένει όπως ξεκαθάρισε και ο Βγενό στην ανακοίνωσή του είναι αν αναλάβει τις ευθύνες του για τη ΓΗΠΕΛ και το θέμα προχωράει. Βέβαια μη γελιόμαστε, ένας ευθυνόφοβος άνθρωπος σαν τον ΙΒΒ δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι...τα σκάτωσε με τη ΓΗΠΕΛ! Άποψη μου, πως ο Βγενό θα συνεχίσει και όλο θα έχουν αίσιο τέλος μιας και είναι ολοφάνερο το πόσο θέλει την απελευθέρωση του Παναθηναικού ΜΑΣ από τους δυνάστες. Επίσης μέσα από την ανακοίνωση του φανέρωσε τον παιδαριώδη χειρισμό του Γόντικα στην επιστολή του. Μια επιστολή καθαρά προσωπική από τον Βγενόπουλο στον Γόντικα για να μεσολαβήσει στις συζητήσεις με το Τζίγκερ ο κ. Γοντικας αποφάσισε να τη δημοσιεύσει. Επίσης πολλά μπράβο στον Α. Βγενόπουλο για το υστερόγραφό του. Τζίγκερ αν πλέον δεν δεχτείς ούτε τον όρο της ΓΗΠΕΛ απλά φανερώνεις τις πραγματικές σου προθέσεις και τη διάθεση σου να παίζεις με τον Παναθηναϊκό.

Φήμες έλεγαν ότι ο ραλάκιας μέρες έψαχνε δικούς του να μπούνε στην ΑΜΚ του Βγενό και σήμερα σκάει αυτός ο Άραβας που άλλο όνομα έχει το πρωί και άλλο το μεσημέρι, μαζί με έναν αναξιόπιστο εκπρόσωπο που πριν λίγα χρόνια στη Θεσσαλονίκη τον είχαν πάρει με τις πέτρες. Έτσι μπαίνουμε στο επεισόδιο 9874634220. Έμενα πάντως αυτός ο Άραβας δεν μ' αρέσει καθόλου και καλά θα είναι αν δεν βρεθούν εγγυήσεις και όλα τα άλλα νομικά που θα εξασφαλίζουν ότι δεν θα την κάνει από την ΠΑΕ χωρίς να ρίξει τα φράγκα που είπε και άντε να τον βρεις μετά, καλά είναι να μην μπει. Και κάτι άλλο, ο μούργος αυτός λέει, θα σκάσει 150 μύρια για το γήπεδο...Σιγά να μην είχε αυτός την κάψα για τον αν κάποια ομάδα σε άλλη ήπειρο και σε ένα διόλου αξιόπιστο πρωτάθλημα θα φτιάξει το γήπεδο της. Αν τα σκάσει θα τα σκάσει για κάποιο λόγο. Προφανώς για ποσοστά απ τα κέρδη και τα σχετικά. ΠΡΟΣΟΧΉ! Το γήπεδο γίνετε για να γιγαντωθεί ο ΠΑΟ! Όχι για να πληρώνουμε μια ζωή Άραβες...

Το άρθρο έχει επεκταθεί 2 φορές μέχρι και με μία τελευταία ματιά πριν ανέβει τσουπ! Ακόμη λίγα στοιχεία για τον Άραβα μας...Το email της εταιρείας ειναι ιδιο με ενα Maco Heights Central Elementary School

εδω η εταιρεια ... http://mhcecontracting.com/contact_us.html


Επίσης το e-mail mhces@yahoo.com στο fb  μου έβγαλε το όνομα Sanal Soman Nair. Και το όνομα Σουλτάν Μπιν Αρφάν Αλ Σαούντ δεν εμφανίζεται στο google. 

Υ.Γ. Ευχαριστώ τα παιδιά του site που μου δίνουν τη δυνατότητα να γράφω τη γνώμη και όλους εσάς που με διαβάζετε




Υ.Γ. 2 Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΆΚΙ ΓΎΡΝΑ ΣΤΗ ΜΑΜΆ ΣΟΥ ΑΝΊΚΑΝΕ ΓΙΑΝΝΆΚΗ!

Υ.Γ. 3 Καρνέζης Γιούρκας Βύντρα άμεσα εκτός Παναθηναϊκού!

Υ.Γ 4. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο που πάλεψε για τη...φανέλα του (γαύρου), στο Βοσκάκη και....στον εξυγιαντή του ελληνικού ποδοσφαίρου Βαγγέλη Μαρινάκη

Υ.Γ. 5 Η μέρα της λευτεριάς είναι κοντά! Κρήτη, Κύπρος, Αυστρία, Καναδάς, Αμερική, πάρτε το χαμπάρι σας μισεί όλη η γη!!! 


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!