Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και ο Μάντζαρης στον Παναθηναϊκό!

Το Eurobasket.com φαίνεται πως φτιάχνει δικό του ρόστερ για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τον Ντέιβιντ Λόγκαν που πρόσθεσαν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, σε αυτό βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, χωρίς κανένας από τους δύο παίκτες να έχουν ανακοινωθεί επίσημα.


Όπως θα δείτε στην εικόνα παρακάτω, το συγκεκριμένο σάιτ, μετά τον Ντέιβιντ Λόγκαν, έχει προσθέσει και τον Βαγγέλη Μάντζαρη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και το γεγονός είναι πως κανείς από τους δύο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Στην περίπτωση του Ντέιβιντ Λόγκαν, όλοι ξέρετε τα δεδομένα, ο παίκτης περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Κάχα Λαμποράλ. Στην περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη, το ίδιο το Newspao.gr σας έχει αποκαλύψει πως υπάρχει συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον νεαρό διεθνή πόιντ γκαρντ, ωστόσο οι πράσινοι έχουν θέσει προς το παρόν άλλες προτεραιότητες, με τον παίκτη να περιμένει stand by.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει την δικαιολογία το Eurobasket.com να προσθέτει όποιους παίκτες ακούγονται και θεωρούνται σίγουροι, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί επίσημα...

Επιμέλεια: Green Emperor

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!