Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Αυγούστου 2011

Το τατουάζ με το τριφύλλι...

Καλά να το λες. Ιδίως όταν δεν ξέρεις καλά καλά πού ήρθες. Ναι, στην Ελλάδα, στην Παιανία και στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Τοτσέ, ο οποίος ζήτησε από όλους στη νέα του ομάδα να σηκώσουν κεφάλι, όμως προφανέστατα δεν γνωρίζει ότι εδώ οι απαιτήσεις είναι αυξημένες.

Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς...

Οπως και οι αποδοκιμασίες, καθώς και οι επιδοκιμασίες. Γενικώς, πως είμαστε των άκρων. Θα το αντιληφθεί σύντομα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Κι αν το βράδυ της Τρίτης άκουσε ή του είπαν ότι τα «ουουου» και οι λοιπές φωνές απευθύνονταν στον Αλέξανδρο Τζόρβα, που σαφέστατα φέρει ευθύνη για τα δύο... πρώτα γκολ της Οντένσε, το ένα στη Δανία και το άλλο στο ΟΑΚΑ, ίσως δεν του μίλησαν και για το παρελθόν. Τότε που ο Τζόρβας, σχεδόν με... εισήγηση του κόσμου, πήρε φανέλα βασικού, έφτασε μέχρι και την Εθνική ομάδα, επειδή, πέραν των όποιων προσόντων του, είχε και κάτι άλλο: Ισως και πιο σημαντικό για εκείνους. Το τατουάζ με το τριφύλλι. Στα πρώτα ματς στηρίχτηκε.

Για ό,τι λάθος κι αν έκανε. Του είχαν δώσει περίοδο χάριτος. Ομως, όπως όλα δείχνουν, κι αυτή τελείωσε. Κι άρχισε η αμφισβήτηση. Καιρό τώρα. Από πέρυσι. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης απλώς εντάθηκε. Κι όπως όλα δείχνουν, το γυαλί δύσκολα θα ξανακολλήσει. Οση στήριξη κι αν του παράσχει ο προπονητής του. Μόνον ο ίδιος μπορεί να βγάλει τον εαυτό του από το στόχαστρο. Κι ο Βύντρα μπορεί να τον βοηθήσει...

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!