Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Αυγούστου 2011

"Να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα"


Αισιόδοξος, για ένα καθαρό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, λίγο μετά το τέλος της κλήρωσης της Suoerleague 2011-2012.
Αναλυτικά: «Η κλήρωση είναι μία τυπική διαδικασία. Δεν μας κάνει κάποια διαφορά το οτι θα παίξουμε στην Κέρκυρα. Το σημαντικό είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δείξουμε την αξία και ελπίζουμε οτι θα έχουμε μία καλή χρονιά», τόνισε αρχικά ενώ στην συνέχεια αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα, είπε: 


«Ελπίζουμε να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός πάντα ήταν υπέρ της κάθαρσης. Θέλει τα παιχνίδια να παίζονται εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι έξω από αυτό. Μακάρι να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα. Χωρίς βία και να είναι συναρπαστικό».
Όσο για την κλήρωση του Europa League και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, το μέλος της διοικούσας επιτροπής είπε: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Στα πλέι οφ του Europa League δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Πιστεύουμε οτι μέχρι τότε η ομάδα θα έχει βρει ρυθμό, θα είναι έτοιμη για τους αγώνες και θα πάρει την πρόκριση».

Επιμέλεια: Newspao.gr team

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!