Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Αυγούστου 2011

Εν αναμονή Λόγκαν, Μάντζαρη και μιας ακόμη μεταγραφής


Η λήξη του πρωταθλήματος μοιάζει πια μακρινή και ενώ βρισκόμαστε εικοσιπέντε μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για την φετινή σεζόν, απομένουν ακόμα τρεις μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Εξάστερου.


Μπορεί οι άνθρωποι του Τριφυλλιού να καθυστέρησαν αρκετά όμως έστω και αργά οι απαραίτητες κινήσεις έγιναν με αποτέλεσμα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μετρά μέχρι τώρα μια μεταγραφή, δύο ανανεώσεις και να περιμένει την προσθήκη τριών ακόμη παικτών.
Πλέον στο «στρατόπεδο» των μόνιμων πρωταθλητών, οι εξελίξεις τρέχουν με αποτέλεσμα από μέρα σε μέρα και από στιγμή σε στιγμή να είμαστε εν αναμονή ευχάριστων ανακοινώσεων.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η πρώτη θα αφορά τον Ντέιβιντ Λόγκαν, ο οποίος αν καταφέρει να αποδεσμευθεί από την Κάχα Λαμποράλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντρου Νίκολας. Η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, ο ισπανικός Τύπος… βουϊζει και το μόνο που απομένει είναι να δώσει το «οκ» χωρίς… κόστος ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας. Μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως ο Λόγκαν δεν θα αργήσει να έρθει στην Ελλάδα για χάρη των πρωταθλητών.
Από κει και πέρα, μπορεί αν όλα πάνε καλά με την αποδέσμευση του Λόγκαν, το κενό του Νίκολας να καλύφθηκε όμως υπάρχει και αυτό του Αντώνη Φώτση. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν ήδη «ξεσκονίζει» τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως θα πρόκειται για συμπατριώτη του Λόγκαν, μικρό σε ηλικία καθώς οι πράσινοι θέλουν στο πρόσωπο του να «δημιουργήσουν» έναν μελλοντικό Μπατίστ.
Πάντως για την θέση αυτή, το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες κάνουν λόγο και ενδιαφέρον για νεαρό Έλληνα πάουερ φόργουορντ από ομάδα από την οποία ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές φορές στο παρελθόν αποκτήσει παίκτες.
Η τρίτη και τελευταία για φέτος μεταγραφή αναμένεται να είναι αυτή του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος βρίσκεται στην… αναμονή για την υπογραφή με δεδομένο ότι υπάρχει ήδη συμφωνία.
Τέλος, στο Τριφύλλι περιμένουν τα… σπουδαία όσον αφορά τα θέματα των Σάτο και Τέπιτς. Ο Κεντροαφρικανός δεν μπορεί να βρει ομάδα που θα του δώσει τα χρήματα του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και για αυτό σκέφτεται να παραμείνει όμως παράλληλα δεν συμφωνεί στην αρκετά μεγάλη μείωση αποδοχών που του πρότειναν οι πράσινοι.
Όσο για τον Τέπιτς, με δεδομένο ότι δεν πρόφερε ούτε καν τα μισά από όσα περίμεναν από εκείνον οι πρωταθλητές, θα προτιμούσαν να αποτελέσει παρελθόν ώστε να γλιτώσει και το αρκετά μεγάλο συμβόλαιό του. Αλλιώς αν παραμείνει εννοείται πως θα πρέπει να δεχθεί μια μεγάλη μείωση στις απολαβές του. Το πρόσωπο «κλειδί» στην περίπτωση του είναι ο γνωστός για τα… κόλπα του, Ραζνάτοβιτς. Μένει λοιπόν να δούμε αν το θέμα Τέπιτς θα «κλείσει» χωρίς προβλήματα (ελέω του Σέρβου μάνατζερ).
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!