Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Ιουλίου 2011

Φαβορί ο Παναθηναϊκός

Ο Μίκαελ Νίλσον μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Οντένσε, τονίζοντας πως οι πράσινοι είναι ο φαβορί για την πρόκριση, αλλά θα πρέι να προσέξουν.



«Δεν θα είναι εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού, τον οποίο όμως θεωρώ μεγάλο φαβορί», ήταν τα πρώτα λόγια του Σουηδού δεξιού μπακ και συνέχισε: «Η Οντένσε τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά. Έχει καλή φυσική κατάσταση, παλεύει πολύ για να σκοράρει και είναι ιδιαίτερα απειλητική από τις στημένες φάσεις, κυρίως τα κόρνερ. Μπορεί να μην είναι γρήγορη σαν ομάδα, αλλά έχει τεχνική και είναι καλά οργανωμένη στην επίθεση», είπε αρχικά ο Σουηδός στα prasinanea.gr. 
Όσο για τους παίκτες της Οντένσε που θα χαρακτήριζε «επικίνδυνους» απάντησε: «Θα έλεγα τον συμπατριώτη μου, Αντρέας Γιόχανσον (μέσος, 33 ετών) και τον Ερίκ Τζεμπά Τζεμπά (μέσος, 30 ετών) από το Καμερούν. Γενικά, πάντως, θα έλεγα ότι δεν έχει κάποιον που να ξεχωρίζει και είναι πιο πολύ αυτό που λέμε ομάδα».
Το γεγονός ότι αύριο (Σάββατο 16/7) αρχίζει το πρωτάθλημα της Δανίας σίγουρα αποτελεί πλεονέκτημα για την Οντένσε όπως υποστήριξε και ο Σουηδός άσσος: «Είναι δύσκολο να προέρχεσαι μόνο από προπονήσεις και να μπαίνεις κατευθείαν στα βαθιά με παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Πάντως, δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, ανεξάρτητα από τις μεταγραφές που θα κάνει και την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ: «Ο Σισέ πέτυχε πολλά γκολ και σίγουρα θα είναι μεγάλη απώλεια. Πιστεύω, όμως, ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον αντικαταστάτη του και θα πάει καλά».
Επιμέλεια: Newspao.gr team

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!