Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουλίου 2011

"Τοτσέ, για να μαζεύει μπάλες στον Σισέ"!

Η μεταγραφή του Τότσε στον Παναθηναϊκό δεν έφερε και τον ενθουσιασμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μετά τον Σισέ οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν ένα μεγάλο όνομα για τη θέση του επιθετικού.

Δεν είναι σωστό βέβαια να κρίνουμε τον Τότσε χωρίς να τον δούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι από την ομάδα, ισχυρίζονται πως γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή λένε:

"Έφυγε ο Σισέ και θα αντιμετωπίσουμε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα αν δεν έρθει κάποιος εγνωσμένης αξίας φορ. Ο Τοτσέ μπορεί να είναι καλό παιδί, αλλά δεν κάνει γι΄ αυτή τη δουλειά.

Με τον Σισέ παρόντα, το πολύ πολύ να του μάζευε τις μπάλες στις προπονήσεις. Μέχρι εκεί φτάνει μπροστά στον Γάλλο. Όχι να τον αντικαταστήσει και επάξια".

Καλό θα ήταν πάντως να μην τον απαξιώνουμε χωρίς να τον δούμε και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω εγώ αλλά η ιστορία. Πόσοι ποδοσφαιριστές ήρθαν σαν μεγάλα ονόματα και δεν ανταπέδωσαν όπως ο Γκοβου που όλοι φαντάστηκαν πως θα έκανε σπουδαία πράγματα αλλά τελικά δεν κατάφερε τίποτα και πόσοι ηρθαν σαν ανωνύμου και βοήθησαν πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό όπως ο παλιός γνώριμος όλων , ο Βαζεχα.

Στο γήπεδο θα φανούν όλα ...

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!