Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιουλίου 2011

"Υπάρχει ομαδικό κλίμα"

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μίλησε λίγο μετά την λήξη του τέταρτου και τελευταίου φιλικού του Παναθηναϊκού επί Αυστριακού εδάφους και είπε πως υπάρχει ομαδικό κλίμα, δουλεύουν σκληρά ενώ, άφησε ανοιχτό οποιοδήποτε ενδεχόμενο για το μέλλον του λέγοντας απλά πως... "είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού".



«Πιστεύω είχαμε καλή προετοιμασία, δεν μετράει το αποτέλεσμα με την Κολωνία. Δουλέψαμε καλά και προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια και για το ματς με την Οντένσε», ήταν τα πρώτα λόγια του Γάλλου στόπερ.

Και συνέχισε: «Οι προπονήσεις είναι δυνατές και θα γίνουμε καλύτεροι για να παίξουμε και καλύτερα. Το «κλειδί» είναι το ομαδικό πνεύμα. Πέρσι δεν τα πήγαμε καλά και παίξαμε στα play offs, φέτος πρέπει να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ και την Οντένσε: «Είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικό για την ομάδα. Το πνεύμα στην ομάδα είναι ομαδικό όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε, μπορεί να υπάρχει πίεση, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το μέλλον του: «Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού, αν και έχουν ακουστεί πολλά. Αν μείνω στον Παναθηναϊκό θα δώσω το καλύτερο. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά αυτό που μένει είναι η ομάδα».

Επιμέλεια: Newspao.gr team



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!