Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουλίου 2011

Επιμένει να φύγει ο Βιτόλο

Στο ραντεβού που έγινε το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα στον Ζήση Βρύζα και στον Βίκτορ Βιτόλο, ο Ισπανός φάνηκε επίμονος στην φυγή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλουν να κερδίσουν χρόνο προγραμματίζοντας εκ νέου κι άλλο ραντεβού ώστε οι υποψήφιοι επενδυτές του ΠΑΟΚ (Φλορίδης, Ταχπατσίδης) να κάνουν πράξη τα όσα είπαν χθες για πληρωμή των δεδουλευμένων (340 χιλιάδων ευρώ) του παίκτη.


Εάν οι δύο άντρες προλάβουν να πληρώσουν τον παίκτη μέχρι τη Δευτέρα, τότε ο Ισπανός μέσος χάνει το δικαίωμα της προσφυγής και τότε τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό.


Το θέμα είναι όμως πως ναι μεν οι Φλορίδης και Ταχπατσίδης είπαν πως θα πληρώσουν αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρο... Γι'αυτό και στον ΠΑΟΚ τρέμουν ακόμη στην ιδέα της προσφυγής του παίκτη. Τις αιτίες που φοβάται ο ΠΑΟΚ την προσφυγή σας την έχουμε εξηγήσει αναλυτικά. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)


Στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται μία περίεργη αισιοδοξία πως ο παίκτης σύντομα θα φορέσει την πράσινη φανέλα.


Το αξιοσημείωτο είναι πως στην περίπτωση Βιτόλο φαίνεται για μία ακόμη φορά το ΚΟΜΠΛΕΞ του gay-ρου του Βορρά με τον Παναθηναϊκό, τόσο που προσπαθούν να κρατήσουν έναν παίκτη που ΔΕΝ θέλει να παίξει για την ομάδα τους.


Και να τον κρατήσουν, θα επωφεληθούν σε κάτι;; ΟΧΙ. Ένας παίκτης άμα θέλει να φύγει και στο λέει, τον αφήνεις. Με το να τον κρατάς με το ζόρι δεν κερδίζεις κάτι. Θα κοροιδεύει και μάλιστα θα πληρώνεται για να το κάνει. Απλά εκεί στο λαγούμι του ΠΑΟΚ θα πάρουν την χαρά πως κατάφεραν να χαλάσουν μια πολύ καλή μεταγραφή του Παναθηναϊκού.


Επιμέλεια: Newspao.gr team


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!