Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Ιουλίου 2011

"Η ομάδα θα ανταποκριθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη"

Ο Βασίλης Κωνστατίνου, με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα, ανέφερε αρχικά πως η ομάδα χρειάζται ενίσχυση ενώ φάνηκε αισιόδοξος πως η ομάδ αθα ανταποκριθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη αντίστοιχα.


Αναλυτικά τα λόγια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού:



Για την εικόνα που έχει δείξει η ομάδα στα δύο πρώτα φιλικά της προετοιμασίας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε: «Θα σας θυμίσω πως και πέρσι στα φιλικά της προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός είχε εντυπωσιάσει όταν είχε κερδίσει την Ίντερ και είχε έρθει ισόπαλος με την Μίλαν και θυμάστε μετά τι έγινε. Για αυτό θα πω πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Συν το γεγονός πως η ομάδα που παίζει στα φιλικά αυτά δεν θα έχει σχέση με εκείνη που θα αγωνιστεί στα επίσημα παιχνίδια αφού αναμένονται οι μεταγραφές».
Για την παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας, ο παλαίμαχος άσος επεσήμανε: «Σίγουρα το θετικό είναι πως μετά από πάρα πολλά χρόνια οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές γίνονται από την ίδιο τον προπονητή. Φέτος ο κύριος Φερέιρα κάνει τις εισηγήσεις του και αυτές εκτελούνται από την διοίκησης. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί μπορεί ο προπονητής να βγάλει αυτά που θέλει από την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος πως η ομάδα θα ανταποκριθεί στις δυσκολίες μέσα στην σεζόν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».
Για την απόκτηση του Βιτόλο, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε: «Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζουμε καλά από τα ελληνικά γήπεδα. Ο Βιτόλο θα καταφέρει να δώσει λύσεις στην μεσαία γραμμή όμως δεν θα πρέπει να τελειώσουν εδώ οι μεταγραφές. Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως και ένα πιο δημιουργικό χαφ, το λεγόμενο δεκάρι. Συν το ότι ο Βιτόλο θα είναι δύσκολο να καλύψει το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα αφού θα πρέπει να έχει και την αντίστοιχη προσωπικότητα. Ευελπιστώ ωστόσο πως θα τα καταφέρει».
Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και σε ποιες θέσεις χρειάζεται μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, ο βετεράνος πορτιέρο, τόνισε: «Αρχικά όπως σας είπα και πριν χρειάζεται ένα δεκάρι που να δημιουργεί παιχνίδι. Από κει και πέρα σίγουρα χρειάζεται ένας καλός επιθετικός αφού το κενό από την φυγή του Σισέ είναι τεράστιο και δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Επίσης αναγκαία είναι και η απόκτηση ενός αριστερό μπακ καθώς είναι μια θέση στην οποία έχει πρόβλημα η ομάδα τα τελευταία χρόνια».
Για τα σενάρια που θέλουν τον Οβούσου να είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο παίκτη. Όμως όπως προανέφερα το γεγονός πως τον ζητά τόσο επίμονα ο προπονητής πάει να πει πως πρόκειται για μια πολύ καλή λύση που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».
Τέλος, ερωτηθείς για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, απάντησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που οφείλει κάθε χρόνο να παίζει για το Πρωτάθλημα ανεξαρτήτως προβλημάτων. Ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο παλεύει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για τον τίλτο και αυτό θα πρέπει να γίνει και φέτος. Όμως από εκεί και πέρα θα πρέπει να βγει ένας μέσα από την ομάδα και να μιλήσει στον κόσμο για να ξέρει. Ο Παναθηναϊκός έχει υπέρογκο κόσμο, ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και που βαδίζει ο σύλλογος».
Επιμέλεια: Newspao.gr team



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!