Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουλίου 2011

Το ατού του Βιτόλο που έχει στήσει με την πλάτη στο τοίχο τον ΠΑΟΚ

Το Newspao.gr σας αποκαλύπτει το δυνατό ατού του Βίκτορ Βιτόλο που έχει στήσει με τη πλάτη στον τοίχο τον ΠΑΟΚ και τον έχει αναγκάσει να τον αφήσει ελεύθερο θέλει-δεν θέλει ο Ζαγοράκης και οι ΠΑΟΚτσήδες.



Ο Βιτόλο έχει δικαίωμα προσφυγής και τη Δευτέρα αν την καταθέσει θα μείνει ελεύθερος. Ακόμη και αν η ΠΑΕ βάλει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τα χρήματα που του οφείλονται, πάλι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει την προσφυγή ο ΠΑΟΚ γιατί οφείλονται στον Ισπανό ποσά που αφορούν δόσεις συμβολαίων παραπάνω από 4 μήνες!
Άρα λοιπόν δικαιώνεται ο Βιτόλο με τον ΠΑΟΚ να του καταβάλει και ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ (!) που έχει να παίρνει βάσει συμβολαίου για τα επόμενα δυο χρόνια. Αυτή είναι η πραγματικότητα και σε όποιον αρέσει. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως τον ΠΑΟΚ δεν τον συμφέρει σε καμία περίπτωση να κάνει προσφυγή ο Βιτόλο γι'αυτό και αν απειλήσει ο Ισπανός μέσος ή με αφήνετε ελεύθερο ή... προσφυγή, εννοείται πως θα τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς πολλή σκέψη.
Αυτό είναι το δυνατό ατού του Βίκτορ Βιτόλο και του μάνατζερ του και έχουν στήσει με τη πλάτη στο τοίχο τον ΠΑΟΚ ο οποίος είναι αναγκασμένος να αφήσει ελεύθερο τον Ισπανό μέσο. Ή με το καλό ή με το κακό στο οποίο θα πρέπει να του πληρώσει και τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, όπως σας γράψαμε και παραπάνω...
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει όμως μετά το σημερινό (;) ραντεβού του Βιτόλο με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Επιμέλεια: Newspao.gr team



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!