Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Ιουλίου 2011

Περνάει μόνο με τη φανέλα


Προς στιγμή αγχώθηκα. Είχε μείνει μόνο η Οντένσε και Ρούμπιν Καζάν και οι πιθανότητες ήταν 50-50. Η κλήρωση χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό σε μια περίοδο που το έχει ανάγκη καθώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να βουτήξει από τόσο νωρίς στα βαθιά και να αντιμετωπίσει τους Ρώσους.


Σίγουρα η Οντένσε δεν είναι Βασλούι, του Σανμαρτεάν, αλλά δεν είναι και το μεγαθήριο. Η Οντένσε είναι μια ομάδα στα μέτρα του Τριφυλλιού. Ένας αντίπαλος τον οποίο μπορείς άνετα να περάσεις εξασφαλίζοντας τουλάχιστον το Γιουρόπα Λιγκ και να πας να τα παίξεις όλα για όλα ώστε να γυρίσεις στη φυσική σου θέση κουνώντας το τιμημένο... σεντόνι.
Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να γίνει προφήτης και γνωρίζει πως θα είναι ο Παναθηναϊκός σε 10 μέρες οπότε και θα κληθεί να κάνει «σέντρα» με τους Δανούς. Χωρίς αμφιβολία είναι πάντως ένα ζευγάρι στο οποίο μπορεί ο Παναθηαναϊκός να περάσει μόνο με τη φανέλα. Σε αντίθεση με τους Δανούς που καμία σχέση με βαριά φανέλα δεν έχουν. Το μόνο γεγονός που έχουν να το λένε είναι στην περίοδο το 1942 όταν τότε αποκλείσαν την Ρεαλ Μαδρίτης ενώ είχαν ηττηθεί με 2-3 στη Δανία κέρδισαν στη Μαδρίτη 0-2. Αυτό χαρακτηρίστηκε ως «θαύμα της Μαδρίτης». Στο Τριφύλλι αν πιάσουμε τα «θαύματα», που μόνο θαύματα δεν είναι, θα χρειαστώ πολλά άρθρα για να τα καταγράψω.
Δεν μπορεί να τρομάξει ο Παναθηναϊκός από την Οντένσε και η λογική λέει ότι. πάμε παρακάτω και περιμένουμε τον επόμενο. Επιπλέον, είναι ένας αντίπαλος με τον οποίο κερδίζεις χρόνο και μπορείς να δουλέψεις με σχετική ηρεμία ώστε να παίξεις το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα σε σχέση με αυτόν τον γύρο. Υπάρχουν τρομερά ονόματα (Άρσεναλ, Μπαγερν κ.λ.π)
Εννοείται πως η κλήρωση αυτή σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσει τους πράσινους και να αλλάξουν σε κάτι το πλάνο τους. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καθυστερήσει σε ένα σωρό θέματα, πήρε «μπρος» τις τελευταίες μέρες και κάπως έτσι πρέπει να συνεχίσει για να μπορούμε όλοι να ελπίζουμε σε κάτι. Ήδη υπάρχει ΤΡΟΜΕΡΗ αργοπορεία σε όλα τα θέματα τα οποία έχουμε πει από εδώ. Έστω και τη ύστατη στιγμή ας γίνουν τα πράγματα κάπως καλύτερα.
Σήμερα υπάρχει και το φιλικό παιχνίδι με την Σίβασπορ το απόγευμα. Περιμένουμε να δούμε το τρίτο φιλικό του Τριφυλλιού που σίγουρα θα είναι πιο δυνατό από...την καφετέρεια στο φιλικό πριν από δύο μέρες. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και τα σημαντικά παιχνίδια της σεζόν πλησιάζουν. Στα χέρια του Παναθηναϊκού είναι το αν θα πετύχει ή θα πετάξει την ευκαιρία που φαίνεται να έχει να κάνει τους πάντες να κλείσουν τα στόματα...
Υ.Γ.  Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις κινήσεις στο μπάσκετ. Απλά θέλω να πω πως εγώ προσωπικά ακόμη και με την δεύτερη ομάδα να παίζουμε του χρόνου θα είμαι στο γήπεδο. Με δύο λογια «Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει» αλλά και «Στις χαρές και λύπες μαζί». Δεν υπονοώ ότι θα διαλυθούμε, απλά για όσα λέγονται εγώ απαντάω με αυτό. Μην ξεχνάτε πως στον «Ζοτς» αρέσουν τα δύσκολα και βρίσκει κίνητρα. Κάτι ανάλογο έγινε και την περασμένη σεζον... Το αποτέλεσμα; Γνωστό...
Επιμέλεια: Νίκος Λιαχούδης



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!