Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Ιουλίου 2011

Απλά... "Αντίο, Ντρου" από Πράσινη!

Ο Νίκολας έφυγε από τον Παναθηναϊκό ή μάλλον... τον έδιωξαν --όπως φάνηκε και από το post του στο twitter-- και η ΠΡΑΣΙΝΗ στο πρωτοσέλιδο της έχει απλά δύο λόγια: "Αντίο, Ντρου".


To "Αντίο, Ντρου" δεν λέει τίποτα, βγείτε και δώστε εξηγήσεις, γιατί διώχνεται τους παίκτες; Γιατί αν θέλετε μπορείτε να τους πείσετε να μείνουν. Ειδικά τον Νίκολας. Εσείς δεν θέλετε ν κάνετε μειώσεις! Θέλετε να διώξετε τους ακριβούς για να φέρεται κάτι παιδάκια να παίζουν με το εξάστερο "τριφύλλι" στην φανέλα.


Θέλατε τελευταία χρονιά να χαλάσετε την εικόνα σας, δικαίωμα σας αλλά να ξέρετε πως αυτά  δεν ξεχνιούνται έτσι απλά. Αυτά μένουν στην ιστορία. Παρά την όλη αγάπη που σας έχουμε όλοι, θα σας μείνει μία "ρετσινιά". Και αυτό εξαιτίας του φλώρου σας του Δημητράκη.


Ντροπή, μόνο αυτό λέμε... Βρίζατε τους Βγενοπατέρες --και με το δίκιο σας-- αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και εσείς το ίδιο, δηλαδή να αφήνετε την ομάδα στο έλεος της.


Το μόνο που αλλάζει στην δική σας στάση από αυτή των Βγενοπατέρων, είναι πως εσείς μείνατε. Τυπικά. Γιατί πρακτικά δεν κάνετε τίποτα. Είστε "ανύπαρκτοι όπως και οι... ποδοσφαιρικοί.


Λυπάμαι πολύ που γράφω αυτά τα πράγματα για τους μεγαλύτερους παράγοντες που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό αλλά αυτή είναι η ΤΩΡΙΝΗ αλήθεια.


Επιμέλεια: Green Emperor


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!