Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Ιουλίου 2011

"Εξαιρετική προοπτική ο Παναθηναϊκός"

Ο Κουίνσι Οβούσο, μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα, επιβεβαίωσε την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο "ψηστήρι" που του έκανε ο... μέχρι πρότινος παίκτης του Παναθηναϊκού, Ζιλμέρτο Σίλβα. 


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γανέζος εξτρέμ στο gazzetta.gr:


Αρχικά είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ, με συνεχή παρουσία στο Champions League και αρκετές επιτυχίες. Είναι μια εξαιρετική προοπτική για μένα και μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο».


Για την σχέση του με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Ο Φερέιρα είναι εξαιρετικός προπονητής, είχα μια πολύ καλή συνεργασία και θέλω σύντομα να βρεθώ δίπλα του. Για μένα είναι ένας σημαντικός λόγος η παρουσία του στην ομάδα και ελπίζω όλα να κυλήσουν καλά. Είμαι χαρούμενος που θα τον βρω ξανά μπροστά μου».


Για το... "ψηστίρι" του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον οποίο συνυπήρξε στην Άρσεναλ: «Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό στον οποία και αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με οργάνωση και  παθιασμένους φιλάθλους που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα τους».

Επιμέλεια: Newspao.gr team


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!