Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιουλίου 2011

"Δεν υπάρχει φόβος"


Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται την εύνοια της τύχης στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Champions League, αρκεί να είναι ο ίδιος καλός, σύμφωνα με τον Αντώνη Πετρόπουλο μετά τη νίκη με 11-0 επί της Κιτσμπούελ.


«Ήταν μια καλή προπόνηση. Προσπαθούμε να βγάλουμε κάποια στοιχεία που δουλεύουμε στην προπόνηση. Κάποια γκολ βγήκαν από δουλειά που έχουμε κάνει στην προπόνηση. Κρατάμε πολύ την μπάλα και πρεσάρουμε στα 3/4 του γηπέδου», τόνισε, ενώ δεν παραπονέθηκε για το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας. «Αυτές οι μέρες είναι για να κουραστούμε, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια» δήλωσε ο... μοναδικός πλέον καθαρόαιμος επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Όσο για την έμφαση που δίνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση με μπάλα: «Πράγματι, φέτος σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια κάνουμε πολλή προπόνηση με την μπάλα στα πόδια. Όταν δουλεύεις καλά, κερδίζεις αντοχή και μέσα από τις ασκήσεις με μπάλα».

Για τη δική του παρουσία: «Πάντα είμαι έτοιμος. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ να την αξιοποιήσω. Ελπίζω όλοι να είμαστε υγιείς για να βοηθήσουμε την ομάδα, γιατί αυτή είναι πάνω από όλους», ενώ για το πώς θα καλυφθεί η παραγωγικότητα του Σισέ, ανέφερε: «Μέσα από την ομαδικότητα. Ήταν ένας παίκτης που βοήθησε πολύ την ομάδα, με πολλά γκολ. Θα πρέπει να σκοράρουν περισσότεροι παίκτες».

Eρωτηθείς αν έχει κάποια προτίμηση αντιπάλου στην κλήρωση της Παρασκευής: «Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, όποιος αντίπαλος κι αν μας τύχει δεν θα έχουμε πρόβλημα».



Επιμέλεια: Newspao.gr team



Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!