Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Ιουλίου 2011

"Δύσκολο έργο με Παναθηναϊκό"


Ο τεχνικός της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν, παραδέχτηκε σε δηλώσεις του το πολύ δύσκολο έργο της ομάδας του ώστε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τα λόγια του προπονητή των Δανών: «Ξέρω πως θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, πληροφορήθηκα πότε δίνουν τα φιλικά τους παιχνίδια για να τον παρακολουθήσω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω στο μυαλό μου την κλήρωση, αλλά το παιχνίδι με τη Νόρτζελαντ.
Γνωρίζαμε πως όποιος και αν ήταν ο αντίπαλός μας στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα έπρεπε να πιάσουμε το μέγιστο της απόδοσής μας για να περάσουμε. Θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε. Πάντως θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη πιο δύσκολο αντίπαλο.

Παρακολούθησα τα παιχνίδια με την Κοπεγχάγη στο Champions League, αλλά τώρα είναι μια διαφορετική χρονιά και μπορεί να έχει αλλάξει η ομάδα. Άρα δεν μπορούμε να βασιστούμε πολύ στο βίντεο από αυτή τη σεζόν, αλλά θα πρέπει να βρούμε νέα στοιχεία».

Επιμέλεια: Newspao.gr team


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!