Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Ιουλίου 2011

Δυο παίχτες 60 εκατομμύρια! - Τα πράσινα εγκλήματα!

Είναι να απορεί κανείς ώρες ώρες με τις καταστάσεις τρέλας που επικρατούν κατά καιρούς στο πράσινο στρατόπεδο στα διοικητικά αλλά και στα τεχνικά θέματα της ομάδας!

Όλοι θυμούνται την περιβόητη υπόθεση με τον Φαλκάο που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό στην αρχή της πολυμετοχικότητας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Αντωνίου να χαρακτηρίζει το κανόνι της Πόρτο χασογκόλη!

Ήρθε η μετανσάρκωση του Πελέ που ακούει στο όνομα Ροντρίγκο Σόουζα ο οποίος έφυγε...ΝΥΧΤΑ! Προτιμήθηκε ο Βραζιλιάνος ενώ ο Παναθηναϊκός με ένα ποσό των 1,5-2 εκατομμυρίων θα μπορούσε να κάνει τον παίχτη δικό του.

Να σημειωθεί πως ο Φαλκάο στο φετινό Γιουρόπα Λίγκ αλλά και με την Πόρτο στο πρωτάθλημα σημείωσε πάνω από 50 γκολ! Η αξία του σήμερα βρίσκεται λίγο πάνω από τα 30 εκατομμύρια Euro!!!

Πάμε και σε μια άλλη περίπτωση, Φάμπιο Κοεντράο, παίχτης της Ρίο Άβε το 2007 με πολύ καλή χρονία στην Β΄κατηογορία της Πορτογαλίας, ο Παναθηναϊκός προσεγγίζει την περίπτωσή του, 1 εκατομμύριο Euro ζητά η Ρίο Άβε αλλά ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος στην απόκτηση του Νίκου Σπυρόπουλου! Ο παίχτης μεταγράφηκε από την Μπενφίκα στην Ρεάλ για 30 εκατομμύρια Euro! Τα Πράσινα Νέα σε σημερινό άρθρο φωτογραφίζουν αναλυτικότερα την περίπτωση αυτή.

Δυο παίχτες λοιπόν κάτι πάνω από 60 εκατομμύρια,όσα περίπου δαπάνηθηκαν επί πολυμετοχικότητας. Αυτά τα δυο τρανά παραδείγματα φανερώνουν πως όταν υπάρχει έλλειψη ποδοσφαιρικής λογικής, κουλτούρας, διορατικότητας και επαγγελματισμού γίνονται τέτοια εγκλήματα. Φανταστείτε οι 2 παιχταράδες αυτοί να είχαν έρθει τελικά... Ιστορίες για γέλια και κλάμματα!

Επιμέλεια: Green Knight


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!