Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιουλίου 2011

Απλά... 11-0! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός σε μια πολύ καλή εμφάνιση που όμως δεν μπορείς να βγάλεις σοβαρά συμπεράσματα νίκησε με 11-0 την Κίτσμπουελ περνώντας... θετικά και το δεύτερο τεστ. Εύκολο μεν αλλά με καλή απόδοση.


Σίγουρα η τοπική ομάδα του Κίτσμπουελ δεν είναι ομάδα για σοβαρά συμπεράσματα αλλά σε τέτοια ματς κοιτάς απλά αν η ομάδα έκανε αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Και αυτό έγινε.


Η ομάδα είχε πάνω απ'όλα καλή κυκλοφορία κάτι που την βοήθησε πολύ ώστε να πετύχει αυτά τα εννιά γκολ. Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έκαναν κατά γράμμα αυτά που ζητάει, πρεσάροντας μέχρι το τελευταίο λεπτό και αναπτύσσοντας καλύτερα το παιχνίδι τους. 


Ο Παναθηναϊκός με κορυφαίους τους Κατσουράνη, Λέτο, και... Κλέιτον κατάφερε να διασύρει την εντελώς ακίνδυνη Κίτσμπουελ ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Μαρίνος, Πετρόπουλος, Νίνης και Σιμάο. 



Η ενδεκάδες:
Πρώτο ημίχρονο: Καρνέζης, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Κατσουράνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος.
Δεύτερο ημίχρονο: Ταμπάκης, Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Τριανταφυλλόπουλος, Πλεσί, Καραγκούνης, Μαρίνος, Λεοντίου, Μουν, Κλέιτον
Γκολ κατάφεραν να βάλουν οι: 


Κατσουράνης, Πετρόπουλος (2), Λέτο, Νίνης, Μαρίνος (2), Μουν, Λεοντίου, Καραγκούνης (Π) και Κλέιτον.


Σας είπαμε πως συμπεράσματα από αυτό το φιλικό δεν μπορείς να βγάλεις γι'αυτό και δεν γράφουμε περισσότερα...


Μερικές εικόνες από τον φιλικό αγώνα των "πράσινων":








Δείτε παρακάτω τα γκολ του Παναθηναϊκού:
























Επιμέλεια: Newspao.gr team


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!