Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: UFO απήγαγαν τον Ομπράντοβιτς!

Ναι καλά ακούσατε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newspao.gr και μετά από εκτενές ρεπορτάζ σας παρουσιάζουμε είδηση βόμβα! Στα χέρια εξωγήινων από αργά χθες βράδυ ο Ζοτς. 

Οι εξωγήινοι αποφάσισαν να απαγάγουν τον δάσκαλο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ για να τον μελετήσουν. Μετά τα τελευταία κατορθώματά του ο τεράστιος Ζέλικο κίνησε την περιέργεια ακόμα και εξωγαλαξιακών πολιτισμών και όχι άδικα όπως θα σας αποκαλύψουμε στην συνέχεια του άρθρου.


Στον Σέρβο προπονητή θα γίνουν πειράματα και μελέτες για να καταλάβουν οι εξωγήινοι την σκέψη του και και να μελετήσουν όλα τα κόλπα του. Επίσης πιθανώς οι εξωγήινοι φαίνεται να είναι ενοχλημένοι από τα 6 αστέρια αφού ο τεράστιος Ζοτς κοντεύει να δημιουργήσει δικό του γαλαξία, πράγμα που θορύβησε τους απρόσκλητους φίλους μας.

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Χαρδαβέλας διαβάζοντας αυτό το άρθρο, δεν γνωρίζω επίσης αν τα Ufo ήταν Νεφελίμ(βλέπε Λιακόπουλος) το μόνο σίγουρο είναι ότι στην λίστα των πλασμάτων αυτών δεν υπήρχε ούτε το γατάκι που ακούει στο όνομα του Τσάκ Νόρρις! Ναι καλά ακούσατε,Ο Ζοτς είναι μια λίστα μόνος του στις λίστες των Ufo!


Και τώρα η μεγάλη αποκάλυψη, η συντέλεια του κόσμου κατά τους Μάγιας έρχονται το 2012. Η αλήθεια είναι ότι ένα σκάφος με 12 εξωγήινους θα καταφτάσει στον πλανήτη και θα μας προκαλέσουν σε αγώνα μπάσκετ για την πλανητική κυριαρχία! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που απήγαγαν τον προπονητή μας που πιθανώς θα προπονήσει την ομάδα της Γης διαλέγοντας την δική του 12αδα. Να σημειωθεί ότι τα Ufo δεν διάλεξαν το ποδόσφαιρο επειδή τα διαστημόπλοια με 22μελές πλήρωμα καίνε περισσότερη αντιύλη.

Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουν τον προπονητή μας ώστε να αρχίσει την προετοιμασία για το ματς του 2012 που θα κρίνει το μέλλον της ανθρωπότητας, εξάλλου στις γήινες διοργανώσεις βαρέθηκε να σηκώνει κούπες,να μια πραγματική πρόκληση για τον Ομπράντοβιτς. Το μέλλον του πλανήτη μας βρίσκεται στα χέρια του, είμαστε σίγουροι πως οι μελέτες των εξωγήινων θα πάνε χαμένες, ούτε αυτοί δεν θα μπορέσουν να τον κατανοήσουν…


Επιμέλεια κειμένο,εξωαστρικό-διαγαλαξιακό ρεπορτάζ Green Knight