Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2011

Ένταση και τραυματισμοί στο Σύνταγμα - LIVE STREAM

Με ένταση συνεχίζεται η δεύτερη ημέρα της πανελλαδικής απεργίας.



Συνεχής είναι η προσέλευση του κόσμου στην πλατεία Συντάγματος, όπου πάνω από 8.000 άτομα έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα των "Αγανακτισμένων", ενώ περίπου 12.000 μέλη και οπαδοί του ΠΑΜΕ, προσέρχονται με πορεία από την πλατεία Ομονοίας, μέσω Πανεπιστημίου.
Νωρίτερα, μετά τις 9.00 το πρωί, οκτώ άτομα τραυματίστηκαν στα επεισόδια που έγιναν στο ύψος του Ευαγγελισμού, αλλά και στο Καλλιμάρμαρο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, από τους οκτώ τραυματίες επτά άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", οι δύο αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα και έχουν ήδη αποχωρήσει, οι υπόλοιποι έξι είχαν εκδορές και μικροτραυματισμούς και αντιμετωπίστηκαν από τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.
Λίγο πριν τις 9 το πρωί, μία ομάδα 200 περίπου ατόμων έκλεισε και τα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην οποία ούτως ή άλλως από πολύ νωρίς το πρωί απαγορευόταν η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από την αστυνομία και από το ύψος του Χίλτον.
Με κομμένη την ανάσα
Η αστυνομία έχει κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Σύνταγμα, με σκοπό να διευκολύνει τη διέλευση των αυτοκινήτων των βουλευτών προς τη Βουλή, ενώ οι αγανακτισμένοι έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να αποκλείσουν ολόκληρη την περιοχή.
Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης, οι 200 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στη Βασ. Σοφίας, στο ύψος του Ευαγγελισμού, ενώ αρνήθηκαν να απομακρυνθούν, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Για τον λόγο αυτό έγινε χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Με κομμένη την ανάσα
Στη Βασ. Κωνσταντίνου, στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, περίπου 100 άτομα επιχείρησαν να κλείσουν τη δίοδο προς τη Βουλή. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ξανά περιορισμένη χρήση χημικών και απομάκρυναν τους συγκεντρωθέντες προς την λεωφόρο Βασ. Ολγας. Παράλληλα, στις φλόγες παραδόθηκαν κάδοι στο ύψος του Αγάλματος του Τρούμαν, ενώ οι αστυνομικοί έριξαν πάλι χημικά.


video 1 by News247
Κλειστός παραμένει ο σταθμός του Μετρό, στον Ευαγγελισμό.
ΔΕΙΤΕ LIVE

LIVE STREAMING: Γενική Απεργία ενάντια στο... by News247

http://www.blog.gr/article.php?id=42786&category_id=4




Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!