Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2011

Πρέπει να ξεκαθαρίσει μόνος του

Έχει αρχίσει και κουράζει για τα καλά η περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ με αφορμή και τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή του στην Γαλατασαράι. 

Είτε είναι αλήθεια, είτε όχι ο Γάλλος οφείλει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να εξηγήσει τις προθέσεις του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σίγουρα η επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο Πρωτάθλημα της Ευρώπης και σε μία ομάδα υψηλού βεληνεκούς είναι δεδομένη, όμως σε αυτές δεν περιλαμβάνεται η "Γαλατά". Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των play off είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το "τριφύλλι" κάνοντας ακόμα ένα άλμα στην καριέρα του.

Όμως οι "Τσιμ Μπομ" δεν νομίζω να είναι από αυτό που λέμε άλμα. Θα αποχωρήσει δηλαδή από την Ελλάδα ο Σισέ για να μεταβεί σε ένα άλλο Πρωτάθλημα ίσους βεληνεκούς και σε μία ομάδα κατώτερης δυναμικότητας στην Τουρκία από ότι είναι ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα. Και μέσα σε όλα αυτά μην ξεχνάμε πως ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν (ούτε καν στο Europa League).

Οπότε εκτός από το γεγονός πως ο "μοϊκάνας" θα αγωνίζεται σε ένα Πρωτάθλημα που δεν θα ... "φαίνεται" προς τα έξω, θα παραμείνει "ξεχασμένος" στα βάθη της Ανατολής αφού δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να μην ισχύουν τα συγκεκριμένα σενάρια, όμως θα πρέπει και ο Σισέ κάποια στιγμή να βάλει τα πράγματα στην θέση τους ώστε να ξέρουν και οι άνθρωποι των "πρασίνων" το πως θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Εκτός όμως από τον Γάλλο επιθετικό, επιτακτική ανάγκη αποτελεί και το να ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα ζητήματα που είναι στον «αέρα» σχετικά με τις αποχωρήσεις. Λέτο, Σιμάο, Νίνης, Καραγκούνης, Τζόρβας, Μπουμσόνγκ κ.α. δεν γνωρίζουν αν την επόμενη περίοδο θα βρίσκονται στην Παιανία και άμεσα θα πρέπει να ξέρουν όλοι «τι μέλλει γενέσθαι». Και για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο μέσα στις επόμενες ώρες να κλείσει το θέμα με την έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή. Οπότε περιμένουμε….
sportaction.gr