Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ, Ο ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΣΕ

Η ζέστη δεν αποτελεί πάντα σύμμαχο της ομαλής κυκλοφορίας του αίματος προς τον εγκέφαλο και ειδικά τώρα που σφίγγουν οι ζέστες πολλά μυαλά κινδυνεύουν από black out.

Διαβάζω σε sites και εξώφυλλα εφημερίδων άστοχες ειδήσεις,αλληλοκαρφώματα, απίστευτο μένος από κάποιους και στήλες χωρίς ουσία,ανελέητος χαρτοπόλεμος με θύμα το μελάνι και τα καμένα εγκεφαλικά κύτταρα αναγνωστών και όχι μόνο.

Για να πάμε και στα εντελώς ποδοσφαιρικά, οι μέτοχοι παίζουν κρυφτό εδώ και μήνες και ειδικά τώρα που η προετοιμασία ξεκινάει σιγά σιγά,οι πωλήσεις και οι αποδεσμεύσεις αντί να κάτσουν σε ένα τραπέζι να δουν τι θα γίνει μάλλον κάνουν μπάνια και ο κόσμος αγωνιά περιμένοντας εξελίξεις.

Προσωπική άποψη είναι ότι όποιος θελήσει να διαμορφώσει την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μάλλον περιμένει από τον Γόντικα να πουλήσει τον Σισέ και μετά να εμφανισθεί, εξάλλου κανείς δεν θέλει να επωμιστεί την απώλεια του Γάλλου.

Όσο για τον Τζιμπρίλ, οι απόψεις μου ανέβηκαν σε πρόσφατο άρθρο(Η ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ) αναζητήστε το στο site όσοι δεν το διάβασαν.Ο παίχτης μόνο με μεταγραφή θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.Όχι δεν διαβάσατε λάθος,αν με κάποιον μαγικό τρόπο ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κρατήσει τον Γάλλο στις τάξεις του τότε θα μιλάμε για την μεγαλύτερη…επιτυχία της ομάδας το καλοκαίρι. Αναμονή λοιπόν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Για το πάρτυ του Σισέ,πολύς ντόρος χωρίς λόγος,τι πάρτυ του Σισέ,τι πάρτυ του μαγαζιού,συμβαίνουν αυτά στα ρεπορτάζ,εκτός και αν όλοι στις δουλειές τους δεν κάνουν λάθη.

Το προφίλ μου στο Facebook θα το βρείτε με το όνομα Green Knight.Το γράφω επειδή πολλοί νέοι αναγνώστες ίσως δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του.

Ένα μικρό κουίζ να βάλω, ποιος πράσινος μέτοχος είχε διατυμπανίσει πως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;Τρομακτικές οι συμπτώσεις τελικά και με την πολιτική σκηνή.