Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2011

Να μην τους δώσουν αφορμή…



Η μεγάλη ώρα έφτασε και πλέον οι πράσινοι εντός και εκτός παρκέ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια… ανάσα από το 32ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και άπαντες είναι έτοιμοι για τον αποψινό τελικό και την… στέψη.
Ο Εξάστερος είναι ετοιμοπόλεμος όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος όμως τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όσο και οι παίκτες του "ποντάρουν" πολύ και σε ένα από τα μεγάλα τους «όπλα». Αναφέρομαι φυσικά στον κόσμο του Τριφυλλιού που είναι πανέτοιμος να είναι και απόψε ο έκτος παίκτης του Παναθηναϊκού, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του, ώστε ξημερώνοντας Δευτέρα η τροπαιοθήκη των μόνιμων πρωταθλητών να αυξηθεί και άλλο.
Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος όπως και η αναμονή για τον αποψινό αγώνα. Όμως υπάρχει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια στην οποία στάθηκαν τόσο ο «Ζοτς» όσο και οι παίκτες του. Οι πρωταθλητές Ευρώπης εννοείται πως χρειάζονται τον κόσμο τους στο πλευρό τους αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζονται κάποια αντίδραση από την εξέδρα που θα τους… κοστίσει πολύ.
Οι 20.000 πράσινοι που αναμένονται απόψε στο ΟΑΚΑ θα πρέπει ότι και αν συμβεί να μην ξεφύγουν για να μην καταστρέψουν ότι η ομάδα έχτισε σε όλους τους υπόλοιπους τελικούς. Ένα είναι σίγουρο… Και αυτό είναι πως όλοι θέλουμε απόψε οι τελικοί να λάβουν τέλος και να ακολουθήσει η στέψη.
Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει οι πράσινοι στις εξέδρες να μην δώσουν το δικαίωμα τόσο στους ανθρώπους του Ολυμπιακού όσο και στους διαιτητές να οδηγηθούν σε κάποια απόφαση που θα αποβεί μοιραία για τον Παναθηναϊκό.
Στο Τριφύλλι θέλουν το ΟΑΚΑ να είναι ένα «καμίνι» που για ακόμη μια φορά θα αποτελέσει ένα επιπλέον «όπλο» για τους πρωταθλητές όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να συμβεί κάτι που θα καταστρέψει τον κόπο τους.
Ακόμα και αν υπάρξουν… προκλήσεις θα πρέπει να δώσουν την απάντησή τους τραγουδώντας και ενθαρρύνοντας την ομάδα και έχοντας στο μυαλό τους, πως απομένουν ελάχιστα λεπτά για να ζήσουν ακόμα μια χαρά με τον Εξάστερο.
Ραντεβού στο ΟΑΚΑ λοιπόν, για την κόσμια βοήθεια στην ομάδα – «κόσμημα» του ελληνικού αθλητισμού.
Μίρκα Μπούρα