Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιουνίου 2011

Εποχή… Σισέ!

Οι εξελίξεις για τη φυγή ή όχι του Γάλλου σταρ από τον Παναθηναϊκό τρέχουν. Ποια η πρόταση της Λάτσιο, τι σκέφτεται ο παίκτης, τι λέει «πράσινη» ΠΑΕ και ποιες οι πιθανότητες παραμονής του στο «τριφύλλι». Διαβάστε, επίσης: Πως αντιδρούν οι φίλοι της ομάδας.
Η εβδομάδα που θα διανύσουμε θα είναι γεμάτη αγωνία για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Πολλά πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ, του πιο λατρεμένου ποδοσφαιριστή για τον κόσμο της ομάδας. Τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, οι πιθανότητες παραμονής του Γάλλου σταρ στους «πράσινους» είναι λίγες. Δεν το λέμε εμείς, αλλά το… πορτοφόλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ψάχνει τρόπους για να γεμίσει, κι ένας απ’ αυτούς είναι η πώληση του πρώτου σκόρερ των δυο τελευταίων πρωταθλημάτων τα της Super League. Υπάρχει, όμως, και μια δεύτερη παράμετρος που δεν πρέπει να την αφήσουμε απ’ έξω. Αυτή τη στιγμή ο Σισέ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Οσο περνούν οι μέρες και ο ίδιος παραμένει στην ίδια κατάσταση, οι πιθανότητες να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι» γίνονται όλο και περισσότερες.
Η Λάτσιο στην Αθήνα
Στην Ιταλία, οι δημοσιογράφοι μιλούν για σχεδόν οριστική συμφωνία της Λάτσιο με τον παίκτη. «Ο Σισέ είναι πολύ κοντά..», γράφουν, αλλά, ακόμη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας είναι στην Αθήνα, προκειμένου να έχουν επαφές με τον Παναθηναϊκό και τον ποδοσφαιριστή.
Η οικονομική διαφορά
Ο τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων, Ιγκλι Τάρε, μιλάει με τον Γάλλο, αλλά το «αγκάθι» έχει να κάνει με το οικονομικό. Ο Σισέ θέλει 2 εκατομμύρια τον χρόνο. Αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό για τους «λατσιάλι», τουλάχιστον για την ώρα. Οι δυο πλευρές δεν προχωρούν σε συμφωνία, λόγω των οικονομικών διαφορών. Οσον αφορά, τώρα, στα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι η ρήτρα του Γάλλου είναι στα 15 εκατ. ευρώ, οι «πράσινοι» τον παραχωρούν με ένα ποσό κοντά στα 5 με 5 με 6 εκατ. ευρώ! Μια εξέλιξη, που αν ισχύει, θα φέρει αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας. Αντιδράσεις διαφορετικές, φυσικά, μια και κάποιοι θα είναι υπέρ της συγκεκριμένης οικονομικής πολιτικής, από τη στιγμή που οι μέτοχοι δεν βάζουν χρήματα. Υπάρχει, όμως, και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, πιθανότατα η μεγαλύτερη, που θεωρεί ότι με ένα τέτοιο ποσό η ΠΑΕ δεν πουλάει, αλλά… σκοτώνει τον καλύτερο της ποδοσφαιριστή.
Σιγή ιχθύος από την ΠΑΕ
Όλα αυτά τη στιγμή που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν επιβεβαιώνουν τα περί επαφών με τη Λάτσιο και προτιμούν να μη δίνουν διαστάσεις στην  υπόθεση…
Οι αντιδράσεις του κόσμου
Όπως γράψαμε και παραπάνω, οι αντιδράσεις του κόσμου στο θέμα φυγής ή όχι του Σισέ ποικίλουν. Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει την παραμονή του Γάλλου και στο διαδίκτυο γίνεται… πόλεμος, με τις απόψεις των φίλων του Παναθηναϊκού. Σε γνωστά φόρουμ πράσινης απόχρωσης, η κριτική στη διοίκηση και τους μετόχους για πιθανή πώληση του Σισέ είναι έντονη, ενώ στο facebook, οπαδοί της Λάτσιο και του «τριφυλλιού» έχουν τη δική τους κόντρα...
Πηγή: Sday.gr